Recenze Apple iPad Air 11" 2026

Apple iPad Air 11" 2026 je moderní tablet, který nabízí širokou škálu funkcí pro různé typy uživatelů. Jeho kompaktní rozměry a lehká konstrukce z něj činí vhodného společníka pro každodenní použití, ať už jde o práci, zábavu nebo kreativní činnosti. Tablet je vybaven čipem Apple M4, který zajišťuje vysoký výkon díky 8jádrovému CPU a 9jádrovému GPU. Tato kombinace umožňuje plynulé zpracování…

Matej17. července 2026

Vynikající výkon Možnost zapojit externí monitor, klávesnici a myš pro práci u stolu

Oproti iPadu Air z roku 2020 nedošlo k žádné změně v displeji

Přecházím z iPadu Air 2020, takže z venku vypadá tablet až na barvu úplně stejně, změna přišla kvůli opotřebené baterii, lákala mě však možnost práce s externím monitorem. Po 2 týdnech užívání jsem spokojen, stihl jsem nákup ještě před zdražením z 16tis na cca 20tis, tím pádem i cena vycházela líp, než co jsem zaplatil v roce 2020. Práce s monitorem je dobrá, všechno co jsem potřeboval zatím fungovalo perfektně a tím pádem si nemusím lámat hlavu s tím, jestli MacBook nebo iPad. iPady používám 13 let a nerad bych přišel o flexibilitu. Výkon bude ještě několik let úplně super, jediný problém iPadu byl velmi složitý servis baterie, která většinu z těchhle zařízení po 5 letech odepíše, i když by mohli v klidu sloužit dál. K iPadu mám i Magic Keyboard, také spokojenost.

Varianta 128 GB Wi-Fi hvězdně bílý (MH334HC/A)
jiristejskal29. května 2026

Nebudu nic psát. iPady používám od začátku a čas od času přezbrojím

Varianta 128 GB Wi-Fi + Cellular vesmírně šedý (MH784HC/A)
caesarmarek21. dubna 2026

Super Veliký upgrade od iPadu 9. generace Battery life

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2
Varianta 128 GB Wi-Fi modrý (MH314HC/A)
racek21. března 2026

Rychlý

Často se sekají mobilní data, napoprvé se neotvírají dokumentové soubory, přístroj je těžký, žádný Air.

Pokud se neseká, je super.

Varianta 128 GB Wi-Fi + Cellular modrý (MH794HC/A)