Recenze Apple EarPods MTJY3ZM/A (USB‑C) bílá

Sluchátka Apple EarPods (USB‑C) mají svůj tvar definován geometrií lidského ucha, což je činí pohodlnějšími pro širokou škálu uživatelů. Vnitřní reproduktory byly navrženy tak, aby minimalizovaly ztráty zvuku a maximalizovaly zvukový výstup. EarPods jsou vybavena ovladačem na kabelu, který umožňuje nastavovat hlasitost, ovládat přehrávání hudby a videa, či přijímat/ukončovat hovory. Jednou z…

kaci.kucerova10. dubna 2026

Dobře sedí, ovládání funguje, je to dobrá alternativa k bezdrátovým sluchátkům

barborkarajov6. dubna 2026

Pěkně hrají Sedí dobře

Špatně se s nimi chodí nebo pracuje Všechno kolem mě se slyšet i když mám sluchátka

Sluchátka velmi dobrá. Ale nedoporučuji na práci nebo chození.

kiki.knopova12. ledna 2026

Skvěle hrají

jmy19. prosince 2025

Tvar pecek od Apple mi vyhovuje, proto kupuji jejich sluchátka, i když používám telefony s Androidem. Bezdrátová AirPods mi fungují už s třetím telefonem, sluchátka s 3,5mm jackem pochopitelně taky, jenže výrobci telefonů tento jack bohužel přestali podporovat. Dobrat se informace jestli tato sluchátka s USB-C budou s Androidem fungovat je téměř nemožné. Takže informace všem, kdo mají Samsung Galaxy S25 FE. Sluchátka fungují jak na hudbu, tak na hovory a to včetně téměř všech kombinací na tlačítku (příjem a odmítnutí hovorů, skladba vpřed, skladba vzad, hlasitost…). Nefunguje jen Fast-forward a Rewind, což není vůbec potřeba a pochopitelně Ask Siri. Za mě super, ale na jiných Android telefonech to ale být jinak.