Solární ohřívač vody Recenze Antik GW MK48

Recenze Antik GW MK48

FVE regulátor Antik GW MK48 slouží pro fotovoltaický ohřev vody. Zařízení se montuje na stěnu pomocí přibalené konzoly. Produkt disponuje možností propojení na ANTIK Smart Home prostřednictvím Wi-Fi.

Stefan toth19. října 2025

Možná časem

Takže update: Neustále zamrzlý SW. Musí se odpojit ze sítě a znovu zapojit... Nikdo nereaguje na dotazy ani stiznosti. ŽÁDNÁ PODPORA ABSOLUTNÍ NEZÁJEM O ZÁKAZNÍKA. Silně se zahřívá. Po šesti týdnech od zprovoznění přestaly fungovat automatické scénáře. Přístroj se nespustí. Technická podpora nepodpoří. NEKUPOVAT!!!

Již nikdy více Antik!

Registrovaný uživatel26. září 2024

Koupil jsem 3 kusy těchto měničů jeden fungoval 1hod ,druhý 2 dny a třetí jsem ne rozchodil vůbec opravdu kvalitní zboží.O dva dny později jsem zkusil 4kus a opět nechodil .Já blázen jsem je nechal reklamovat po reklamaci kdy bylo řečeno že vše je ok jsem jeden opět zapojil a po 2 hodinách opět přestal fungovat firma antik si že mně dělá srandu už nikdy ANTIK

Registrovaný uživatel22. července 2024

Nemůžu hodnotit

Prvni den po 3 hodinach přestal fungovat. A Ecoroduct ohanějíci se kladnými recenzemi bez odezvy při nahlášeni problému.

No nekup to za ty prachy

Registrovaný uživatel4. června 2024

Totální krám....nefunguje externí čidlo teploty. Už druhý kus který jsem obdržel po reklamaci. Opět stejná závada,dle výrobce se jedná o vadnou šarzi. Je si toho vědom a zkouší u kterého kusu se to projeví.

mensik-jan29. února 2024

Jednoduché zapojení Malé rozměry Dobré parametry za slušnou cenu (vyrábí už od nízkého napětí) Vlastní aplikace pro sběr dat a nastavení parametrů Oproti konkurenci v této cenové hladině má vyřešený dohřev ze sítě

Nešikovné ovládání dotykovými tlačítky, špatná citlivost, lepší by byla klasická fyzická (někdy se při provozu falešně aktivují a přepínají displej) Občas se samovolně přenastaví parametry dohřevu ze sítě Data z denní výroby uchovává aplikace jen jeden týden, musíte si vystačit s celkovou výrobou (já jsem si vytvořil tabulku s grafem, kam si měsíčně zapisuji celkovou výrobu, ta se mi přepočítává do měsíční výroby a vykresluje do grafu)

Já jsem řešil logiku dohřevu, která by musela být přes stykače a s dalším teplotním čidlem. Tohle byl v této cenové hladině jediný produkt, který jsem našel, co měl toto vyřešené. A nebýt toho samovolného přenastavování, tak si myslím, že dobře vyřešené. Doporučit to mohu tomu, kdo stejně jako já takřka denně sleduje stav v aplikaci. Kdo se o to nechce vůbec starat, pro toho to asi úplně není, ten ale nejspíš nebude řešit samostatný střídač, ale nechá si postavit komplet elektrárnu na klíč.