Příjemná židle pro moji výšku 196 cm. Šla doobjednat gumová kolečka - výborná - neničí lino ani parkety.

Stolička je super. Dobrá kvalita spracovania, aj materiálov, z ktorých je vyrobená. Kvalitne zabalená. V balení boli vsetky skrutky, len naozaj je asi lepšie si ich dopredu zmerať, aby ste použili správne skrutky tam, kde je to treba.
Možno opierka hlavy - spočiatku mi nevyhovovala, ale už som si zvykol.
1. ) Neverte názorom na nete, ktoré hovoria, že toto je zlá alebo nekvalitná stolička. To budú asi predajcovia stoličiek iných značiek, ktorí sa vám snažia nanútiť názor, ze potrebujete 5 krát takú drahú stoličku ..
Nepotrebujete! Ja som bol za dobrú stoličku ochotný zaplatiť aj 3 x viac, ale táto stolička je naozaj najlepšie riešená.
2.) Stoličku si nevyberajte cez net z pohodlia domova, treba si ju vyskúšať osobne, či vám "sadne" ..
poměr cena / výkon
Mám teď zvýšené nároky, což tato židle splňuje.
Bezva relax.
Denně, několik hodin.
ok je i pro větší vahu spokojen