Sezení je pohodlné
Židle je robustní
Po 8h sezení neboli zada
Materiál kterým je židle potažena je náchylný na nečistoty a poškození.

Sezení je pohodlné
Židle je robustní
Po 8h sezení neboli zada
Materiál kterým je židle potažena je náchylný na nečistoty a poškození.
super židle....
otočné rukojeti...ale není to tak špatné....
Pohodlná židle se synchronním nastavení opěrky a sedadla, kvalitní stavitelný podhlavník a opěrky rukou i dopředu a do stran. Bederní stavitelná podložka. Lze i zasunout polštářek pro měkčí opěr beder a zahřívání ledvin. ( Můj zlepšovák, není nutný.) Kvalitní materiály a nevypadá plastově, jako většina ostatních. Nádherný pochromovaný hliníkový kříž. Velká kolečka, měkká a bezhlučná na tvrdé plovoučce. Příjemný design a volitelné barvy. Šedé ooěradlo a černý podsedák vypadají stylově a hodí se i do bytu.
Pouze 3. polohy sklopení, prý se vyrábí i s 5ti. Zatím mi nechybí.
Dobrá volba. Vybírám zboží i několik dní, ale zatím se mi to vždy vyplatilo. Tohle konkrétní křeslo, či židli, doporučuji.
Koupeno jen na základě popisu a jsem naprosto spokojená. Komfort židle (aktivní sed a houpání, všemožná nastavení, kříž, kolečka, ) odpovídá ceně. Doporučuji. Vyplatí se našetřit a koupit si kvalitní židli!
Pohodlné kancelářské křeslo s nastavitelnými područkami. Zvlášť mi vyhovuje možnost výškově nastavit opěrku hlavy.
Široká možnost nastavení a přizpůsobení. Opěrky na ruce jsou posuvné do všech směrů, včetně šoupání dopředu a dozadu. Komfortní sedátko a opěrátko
Malinko těžší ovšem kolečka krásně jedou i po koberci.
Skvělá židle v této cenové kategorii. Houpací mechanismus je úžasně pohodlný
pohodlné, snadno složené, kvalitní materiály, odpovídá popisu i obrázku prodejce, nastavitelné podpěrky pod ruce a velmi oceňuji nastavitelnou podporu bederní páteře.