Kuchyňský robot Recenze Ankarsrum Assistent Original AKM6230

Recenze Ankarsrum Assistent Original AKM6230

Robustní tělo přístroje Ankarsrum AKM6230 je vyrobeno z litého hliníku. Kuchyňský robot vyniká jedinečnou konstrukcí, kterou nemá žádný jiný kuchyňský robot, při níž využívá otočnou mísu při zpracování surovin. Jednotlivé nástavce, které se nasazují na rameno, jsou pevně zafixovány a pohyb surovin zajistí točící se mísa. Toto řešení pohonu dovoluje zpracovat velké množství surovin a zaručuje…

Registrovaný uživatel31. prosince 2025

Je boží od samotneho počátku, Takové těsto jsem z planetárního robotu ještě neměla, navíc se těsto vůbec nepřehřívá tím, jak je motor pod mísou.

Těsto trvá vypracovat asi trochu déle, než u klasického robota, ale zas si užijete proces. Je třeba se naučit pracovat malinko jinak.

Rozhodně doporučuji a doufám, že bude jenom z highilightu dědictví po mně :-)

Varianta krémový
lucie.rockova12. března 2025

tichý na velké množství těsta inovativní zpracování (v porovnání s konkurencí mi tento systém otočné mísy vyhovuje více)

Varianta černý
Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Funkčně výborný, naprostá spokojenost, snad kvalitní a robustní výrobek

Příště bych vybrala s hladkým povrchem (mám bílý matný), asi se bude hůř udržovat

Varianta bílý
Registrovaný uživatel15. prosince 2021

Zdá se, že splnil moje očekávání. Hodně peču chleba, potřebovala jsem výkonnější hnětač. Velmi oceňuji, že je konstrukčně vyřešen tak, že nikde nemohou napadat potraviny do "nečistitelných" míst.

Je to jiný systém hnětení - musí si člověk zvyknout.

Zatím jsem jej použila dvakrát...

Varianta krémový