Recenze Anika Antivlk krém proti opruzeninám 100 ml

Krém vytváří ochranný film chránící pokožku před přílišnou vlhkostí, opruzeninami a vyrážkami. Zmírňuje příznaky a zabraňuje zapaření a odření pokožky dlouhodobě namáhané v nepříznivých podmínkách. Regeneruje a hydratuje pokožku. Umožňuje pohyb.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Krém Anika Antivlk má podle recenzí příjemnou konzistenci a jemnou vůni, chrání pokožku a tlumí nepříjemné pocity. Někteří uživatelé však upozorňují na problémy s konzistencí po otevření, kdy z tuby vytéká tekutina a krém se neobjeví. Doporučeno je před použitím zvážit tyto zkušenosti a případně vyzkoušet produkt v menším množství.

• Příjemná konzistence
  • Jemná vůně
  • Chrání pokožku před podrážděním
  • Velmi dobře se roztírá
  • Tlumí pálení a svědění
  • Po otevření vytéká tekutina a krém se neobjeví
  • Někdy bývá krém příliš řídký
  • Po změně konzistence teče z tuby voda a kaše

Registrovaný uživatel18. dubna 2026

nepotvrzeno, že by fungoval - použito jednou, pak se změnila konzistence, z tuby teče voda a kaše - vyhodil jsem

Jak ostatní psali, že zkoušeli protřepat, tak to nepomohlo. Z tuby teče divná kaše a špinavá tekutina. K ničemu a na vyhození

martin.borovsky25. března 2026

po otevření z toho vytékala hnědá kapalina po protřepání se vytvořil bílý krém který funguje

Vlastina10. února 2026

Někdy bývá Mast moc řídká

Registrovaný uživatel5. února 2022

Velmi dobře se roztírá

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Sedm týdnů jsem byl ozařován všichni říkali, že budu spálený , ale díky Antivlku nic. Přežil jsem to v pohodě.

Registrovaný uživatel11. června 2021

Příjemná konzistence. Jemná vůně. Pokožku (v mém případě atopickou) skutečně chrání. Kupuji opakovaně.

Za mne žádné.

Velký pomocník za malý peníz.

Registrovaný uživatel26. května 2021

Po otevření vytékala tekutina a mast nikde, zkoušel jsem protřepat,ale bez efektu stále stejné! Vytekla tekutina a pak se objevilo něco hrudkoviteho ,ale mast nebo krém nikde tak jsem to vyhodil!!