Hlavní obsah stránky
Anglický jazyk Angličtina v gastronomii - Eva Svobodová

Produkt již není v prodeji

Angličtina v gastronomii - Eva Svobodová

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Angličtina, počet stran 144, rok vydání 2010, brožovanáPříručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování.

Podobné výrobky

Všechny podobné
Mohlo by vás zajímat

Informace

Popis

Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.

Parametry

VýrobceEduca
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieAnglický jazyk
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykangličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran144
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2010
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbabrožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-86073-94-1
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení