Hlavní obsah stránky
Produkt již není v prodeji
Angličtina v gastronomii - Eva Svobodová
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Angličtina, počet stran 144, rok vydání 2010, brožovanáPříručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování.
Podobné výrobky
Všechny podobnéMohlo by vás zajímat
Informace
Popis
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.
Parametry
Výrobce | Educa Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Anglický jazyk Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 144 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2010 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-86073-94-1 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení