Anglický jazyk Recenze Angličtina pro začátečníky a samouky - Štěpánka Pařízková (2018, brožovaná)

Tato učebnice je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti. Všichni víme, že naučit se jazyk není jednoduché. Musíte si osvojit mnoho slovíček, naučit se řadu frází, ale také gramatických pravidel. Avšak ani to všechno nestačí.

Registrovaný uživatel1. října 2021

Pro věčného začátečníka super. Přehledná.

Registrovaný uživatel16. února 2021

Již jsem jednou začala chodit na kurzy angličtiny. Pak jsem toho nechala a z časových důvodů mi vyhovuje samostudium. Tato kniha je pro mě perfektní. Je přehledná a gramatiku jsem v některých případech pochopila daleko lépe než z výkladu lektora. Velice je baví i interaktivní cvičení. A právě pro tyhle vlastnosti učebnice pro mě není problém každodenní studium.

Knížku doporučuji všem, kteří se chtějí naučit a rádi si přizpůsobí čas podle svého.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

přehlednost angličtina formou hrou dobrá kniha angličtiny