Recenze Angelic Svěží organický deodorant zelený čaj & grep 50 ml

Recenze Angelic Svěží organický deodorant zelený čaj & grep 50 ml

Angelic svěží deodorant zelený čaj & grep je svěží deodorant, který potěší tělo i mysl. Díky vůni zeleného čaje a grepu a krémovité konzistenci navodí příjemnou svěží vůni a pocit pohodlí. Deodorant nezanechává skvrny na oblečení, neobsahuje alkohol, hliník ani palmový olej. Antimikrobiální složky se postarají o odstranění nepříjemného zápachu.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

používám, když chci mít 100% jistotu svěžesti, pěkně voní, nezanechává skvrny a na to že je organický opravdu funguje, koupím znovu ;-)

zatím nejlepší volba

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Příjemná konzistence i vůně, jednoduchá aplikace, skvělá výdrž. Velkým plusem je čisté složení.

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Hezky voní

Dělá fleky na tmavém oblečení

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

super, vydrží celý den a nedělá skvrny na oblečení

kupuji opakovaně, splní účel a lepší než klasické deodoranty ve spreji

Registrovaný uživatel1. května 2022

Krémová konzistence,úžasné voní,nezanechává skvrny na oblečení,nestipe po holení-naopak zklidní.

Registrovaný uživatel4. října 2021

Deodorant má svěží vůni, která se mi po půl roce ještě neomrzela. Vůně tohoto deodorantu nepřebíjí mé oblíbené parfémy. Deodorant se dá aplikovat několikrát denně a to v menším nebo větším množství podle potřeby.

Pokud někomu vadí aplikace deodorantu pomocí prstu, tak s tímhle deodorantem asi spokojený/á nebude. Výhoda je ovšem, že deodorant se i do prstu rychle vstřebá.

Hodně se potím a můj pot více zapáchá, když prožívám stres apod. Tento deodorant je momentálně můj oblíbený, je mi příjemný, nemám na něj alergickou reakci a absorbuje pachy. Deodorant si aplikuji až několikrát denně podle potřeby. Pokud mám stresovější den, tak musím aplikovat co několik hodin. Pořád je mi ovšem příjemnější vůní i tím, že je to tuhý deodorant. Sprejové deodoranty jsem úplně vyřadila.