Recenze Anela Bílá noční teenka 30 ml

Intenzivní lokální noční péče pro pokožku se sklony k akné výrazně zklidní začervenání a zmírní projevy zánětu. Obsahuje CBD, velké množství zinku a pečlivě vybrané protizánětlivé, snadno vstřebatelné a vyživující oleje. Účinnou sestavu doplňují antibakteriální a antimikrobiální rostlinné extrakty a éterické oleje. Mast obsahuje divoké bambucké máslo, myrikový vosk, tamanu olej, oxid…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Anela Bílá noční teenka je podle recenzí účinná při řešení kožních problémů, včetně neštovic, rosacey a ekzému. Zákazníci oceňují její schopnost rychle hojit rány a zabraňovat jizvení. Někteří však zmiňují, že zanechává bílý film na obličeji, což může být pro někoho nevýhoda.

• Pomáhá při kožních problémech jako neštovice, rosacea a ekzém
  • Rychle hojí rány a zabraňuje jizvení
  • Příjemný na kůži
  • Účinný i pro citlivou pleť
  • Zanechává bílý film na obličeji

verasiklova196928. srpna 2026

Zatím nemohu hodnotit,je to moc krátká doba.

olca.nezbedova20. dubna 2026

Pomaha

l.hlavacikova12. března 2026

krém mi krásně vyhojil ránu pod očima od zákroku, který jsem podstoupila, příjemný na kůži, řeším s ním i ekzém

isabell12. ledna 2026

Pomáhá

monis.k3. ledna 2026

Úžasné na mou pleť s rosacelou, jen manžel si musel chvilku zvykat - na obličeji vytvoří bílý film

Kristýna22. května 2025

Používala jsem na dceru na neštovice ještě spolu s tonikem svěží teenka a děkuji za tyto skvělé přípravky , jelikož nám to super rychle zabralo a dcera se ani neškrábla. Žádné jizvy. Jsem neskutečně ráda, že se dá použít i něco jiného než tekutý pudr...

katkaN11. prosince 2023

Noční teenku jsem pořídila dceři, které moc pomáhá. Vyzkoušela před tím i jiné přípravky, ale Tennka zabírá nejlíp.