Vánoční dekorace Recenze Anděl Přerov Sníh ve spreji 150 ml + 10 šablon

Recenze Anděl Přerov Sníh ve spreji 150 ml + 10 šablon

Vánoční dekorační sníh vám pomůže vytvořit kouzelnou vánoční atmosféru. Bílý sprej o obsahu 150 ml s látkou tvořící umělý bílý sníh je vhodný k dekoraci okenních skel, výloh, větviček nebo vánočních stromků. Sprej je lehce smývatelný vlažnou vodou. Balení obsahuje také 10 šablon s tradičními motivy: kapřík, ptáčci, anděl, jelen, kometa, Mikuláš, stromeček, svíčka, sněhulák, hvězdičky.

majkalacinova22. prosince 2025

Doporučuji používám už druhý rok

Skřetice8. ledna 2024

- pokud se podaří nastříkat dobře tak vypada velice pěkně, - dá se dobře umýt

-sprej stříká i momo šablonu, prská trochu i na zem, - když se stříkne jen o trošičku víc tak začne po skle téct, což obrázek znehodnotí a vzhledem k tomu, že šablony jsou jednorázové nás to dost sklamalo. - nevhodná aktivita pro děti

Nevím jak jsou na tom jiné spreje s umělým sněhem (nikdy jsem tyto výrobky nekupovala), ale tento mě sklamal, příští rok už ho nepořídím, raději zůstanu u okenních folií, které používám již několik let (pokud se samy odlepujou jdou přilepit pomoci vody s jarem)

Registrovaný uživatel28. ledna 2023

Dobrý na požití

Šablona jde použit jen jednou

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Moc tenký papír ,je doopravdy stěží na jedno použití