Aminokyselina Recenze Amix GreenDay Methionine 1000 mg 120 cps.

Recenze Amix GreenDay Methionine 1000 mg 120 cps.

Methionine je esenciální aminokyselina, která není produkována naším organismem, a proto musí být dodávána prostřednictvím stravy nebo doplňku stravy. Aminokyseliny jsou lidským tělem využívány ke stavbě bílkovin. Bílkoviny jsou nezbytné pro tvorbu buněk a také se podílejí na biochemické struktuře hormonů, enzymů, neurotransmiterů a protilátek.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

při dlouhodobějším užívání pomáhá proti vypadávání vlasů

Registrovaný uživatel13. prosince 2023

Koupila jsem si primárně na zlepšení kvality a růstu vlasů, ale po 3 měsících užívání s docela velkou denní dávkou (6 kapslí ) nic nepozoruji.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

používám již druhé balení, myslím, že funguje tak, jak má

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Není v kombinaci s jinými vitamíny, vysoká koncentrace methioninu, pomáhá na vypadávání vlasů.

Snad jsem nezaznamenala nikdy slevu.

Registrovaný uživatel20. července 2023

Doporučuji proti padání vlasů, funguje.

Registrovaný uživatel11. července 2022

Nejlepší produkt pro růst vlasů

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Po covidu mi vypadaly vlasy. Užívala jsem 2 -3 tobolky denně cca 5 - 6 měsíců rostou mi daleko víc a hustější. Moje kadeřnice se nestačila divit, užívá také. Doporučuji, ale výsledek se nedostaví za krátkou dobu.

Registrovaný uživatel12. března 2022

Víra tvá.....

Registrovaný uživatel9. března 2022

Beru proti vypadávání vlasů, zabírá už po týdnu .Kupuji opakovaně, vím naprosto jistě,že funguje.

Tobolka je velká, špatně se polyká

Super produkt