Kreatin Recenze Amix Crea-Trix 824 g

Recenze Amix Crea-Trix 824 g

Vaše svaly budou tvrdší, zvýší se jejich koncentrace, svalový výkon a objem. Mnohem rychlejší a komplexnější výsledky ve srovnání s klasickým kreatinem.

Registrovaný uživatel28. prosince 2024

Lepší stravitelnost respektive menší problémy po konzumaci. (U monohydrátu mám dost problémy)

subjektivně se mi zdá monohydrate pořád výkonnější, sypání je 5g vs 21g takže je také méně intenzivní. Crea-Trix ve 2dcl je dost intenzivní.

Pěkné balení, šikovně vyřešené otevírání přes to poutko. Dávka je větší než bych si představoval, ale nakonec je splněn hlavní účel nákupu a to menší žaludeční problémy po konzumaci, které po monohydrátu mám. Tím pádem je to pro mne jasná volba i do budoucna (i přes to, že mi subjektivně přijde monohydrát pořád trochu výkonnější

Varianta punč
augustinovat25. března 2024

Koupila jsem to příteli do fitka a říkal ze je to bomba..ke naprosto spokojený ;),. Můžu doporučit

Varianta citron
Registrovaný uživatel28. září 2022