Kompresor Recenze AMiO ACOMP-04

Recenze AMiO ACOMP-04

Dvouválcový/pístový kompresor ACOMP-04 od firmy AMiO. Silný kovový dvoupístový kompresor s manometrem. Kompresor je určen pro foukání kol, míčů, pontonů, bazénů a jiné, díky třem různým koncovkám ventilů v soupravě. Poradí si s huštěním velkých kol 4x4/SUV/Van/Truck/Camping.

hoppas335. března 2025

Budu zkoušet, ale jinak se mi výrobek líbí.

Věřím, že jsem si koupila to správné pro mě....

Registrovaný uživatel31. července 2024

Dobře to tlačí.

Registrovaný uživatel27. ledna 2023

Nutně jsem potřeboval kompresor na motocesty po Evropě. Dvakrát jsem měl defekt a dvakrát bych mohl pomoci, kdybych tuto věc měl dříve. Velmi příznivé rozměry i postačující výkon.

Každopádně tato varianta: kompresorek - vulkanizační knoty se mi jeví lepší než pěna ve spreji, která se fouká ventilkem a nezaručí dostatek tlaku. Navíc při následné výměně pneu je nepříjemný nános uvnitž.

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Poměrně výkonný, relativně tichý a má krásné příslušenství. Lze jej připojitpřímo na baterii nebo zdroj 12V.

Vypínač je na těle kompresoru, ale tlakoměr na hadici. Takže měříte a vypínáte na jiném místě. Proměřuje tlakoměr, cca o 0,1 bar

2 pístový kompresor s příslušenstvím pod 1000 Kč. V tašce s flexibilní hadicí. Není dokonalý, ale za ty peníze je určitě dost dobrý. Pozor na příkon, dokáže spálit pojistku.

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Není tlačítko, pro spouštění tlaků.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2022

Hlučnost a kompresor nemá klasickou koncovku pro upevnění k ventilku pneumatiky.

Registrovaný uživatel7. října 2022

dobrá cena,vše funguje jak má

vyhovuje podle představ

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Dobrý kompresor za dobrou cenu

Jsem rád že jsem si mohl zakoupit kompresor na 12 v protože na sídlišti je problém s připojením na 220 v a nahustit pneumatiky na většině benzinových stanicích je problém protože jsou kompresory poškozené nebo nefunkční