Cena a kvalita

Cena a kvalita
Pasují přesně na SPZ , pěkný design
Doporučuji tento produkt i obchod vše proběhlo v pořádku jsem s nákupem spokojený
Výborné provedení, reprezentativní vzhled, dvojitá fixace SPZ v rámečku. Rámeček je skutečně z pochromovaného výlisku plechu.
Zkušenost z jiného vozu. Pevný plast s nerez rámečkem
Obtížnější přišroubování rámečku na pátých dveřích, hoření strana rámečku.
Lehká montáž dobrá kvalita jsem spokojen
Snadná montáž
opravdu nezez
trochu horší montáž nerez krytu(4 mikro šroubečky)
samotný rámeček je opravdu z nerez oceli
vypadá skvěle
u montáže na kufr nejde zašroubovat vrchní dva šroubky
ŠROUBKY Z NEREZ OCELI NEJSOU, takže zreznou a ušpiní rámeček a auto
dobrá cena i kvalita
Velmi pěkný vzhled
Dvojité jištění upevnění RZ
Nepozoroval jsem
Solidní vzhled
Ostré hrany
Zašroubování pojistných šroubků shora na zadních dveřích pod převislým osvětlením je běžným způsobem nemožné.
Trochu deformovaný okraj, ale nic tragického.
Byla jsem opravdu moc spokojená.
Nedorazilo.
Velmi dobré provedení.Zajištění i proti krádeži RZ
Pěkný vzhled
Kvalita nic moc nepodajny praskne plast
Jinak cena slušná
Nerez, vypada pekne, skvela cena
Jistici sroubky jsou bez zapusteni, jdou videt. Blbe se utahuji, v mem pripade zeshora nejdou utahnout vubec, maly prostor mezi rameckem a krytem na osvetleni RZ. Otvory pro sroubky jsou celkem mimo. Takze sroubek je utahnut sikme, nebo si dirku musite predvrtat novou. Neni prostor mezi RZ a plastovou podlozkou na srouby drzici prave tu podlozku, takze musite rozlomit plastovy zadrzny packy vlevo a ivpravo aby jste tu RZ vubec do ramecku vlozili. Pokud je kufr do oblouku a neni rovne, ramecek ani neutahnete. Musel by se nalomit
Asi bych priste volil jinou variantu nerez ramecku i za vyssi cenu