Lednice Recenze Amica VJ 1442 M

Recenze Amica VJ 1442 M

Lednička Amica VJ 1442 M je zařazena v energetické třídě F. Další výhodou této chladničky je její automatické rozmrazování, což šetří váš čas. Optimální teplotu si nastavíte pomocí otočného tlačítka. Lednička je ideální volbou pro umístění do menších kuchyňských prostorů nebo domácností, které jsou vybaveny samostatnou mrazničkou.

Ludmila Pubalova27. června 2025

Koupila jsem „amica+vj+1442+l před necelými třemi lety. Moc se mi líbila barva, tvar, vnitřek. Byla tichá nic jsem na ní nepozorovala.

Bohužel jak si klidně žila, tak tiše odešla. Jednoho dne jsem ji otevřela a nechladila. Podstatná závada. Dnes mi pan opravář oznámil, že chladit už ani nebude, odešel kompresor, cca 4-5000.

Inu, jaké s ní máte v tomto směru zkušebosti. Díky za odpoveď.

korinek.ordinace3. ledna 2024

krásná barva , tichá

Slibovali jste dárek - konvice varná a neobdrželi jsme , ačkoli jsme vše splnili

David.30628. prosince 2023

Retro vzhled, vypadá kvalitně

Hlučná, hlavně spínání a vypínání kompresoru. Jakoby cvakne.

Registrovaný uživatel10. října 2023

Ticha, hezká ,spokojenost

Dveře trochu ztuha otvírají, po vystelovani dobře,horší se to steluje ,ale teď už vpoho.

Spokojenost za tu cenu

Varianta béžová
Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Design,dobrá cena

Občas trochu vrčí, ne pořád, ale stará Zanussi byla absolutně bezhlučná

OK, ale do místnosti, kde i lidi spí raději ne.

Varianta šedá
Registrovaný uživatel13. září 2022

Prostorná a krásná lednička, jsem velmi spokojená

Registrovaný uživatel28. července 2022

vzhled

nic zásadního

Několik lidí si u této lednice (jiné barvy) stěžovalo na hlučnost, ale normálně ji neslyším vůbec a to, že trochu zahučí, když párkrát za den sepne, mě nevadí. Schválně jsem hledala lednici o stejném objemu jako byla stará, ale už jsem se nepodívala na podrobné rozměry, tahle je uvnitř užší (44cm) a nevejde se mi tam pohodlně pekáč, musím ho dát naštorc do police, do které nezasahuje polička od dveří. Možná trochu nešikovně jsou řešené police, mají na výšku pevné rozestupy po 9cm (to je hodně málo), počet polic vychází akorát na každou druhou, takže všechny police mají výšku 18cm, a třeba krabice s mlékem se vejde jen do vrchní police.

Registrovaný uživatel12. června 2022

Ticha

Registrovaný uživatel1. června 2022

Prostorná lednice pro větší rodinu. Doporučuji.

Varianta šedá
Registrovaný uživatel16. července 2021

vzhled Retro, tichý chod,prostor a barva

zatím nemá žádné,máme ji chvílí

Varianta béžová