chladnička vybrána hlavně ze důvodů: 1) rozměrů do menšího prostoru, 2) total no frost
žádné, funguje jak má
Maximální spokojenost jak s produktem tak i s obchodem (cena, komunikace). Děkuji.

žádné, funguje jak má
Zatím..
Spokojen
zatím šlape jako hodinky a plní všechny funkce
není to první značka AMICA , kterou jsme zakoupili a všeobecná spokojenost
+jednoduchý design
+ zatím se nenamrazuje
- hlučnost
- malá flexibilita vnitřního prostoru (přemísťování polic a schránek)
- rozměry schránek a drátěné police na láhve neodpovídají výrobkům na českem trhu, což v kombinaci s malou flexibilitou snižuje její kapacitu
- pro vyjmutí polic a schránek je nutné otevření dveří o víc než 100°, což znemožňuje její umístěni v koutě.
Spolu se špatnými službami OKAY (došla pozdě, poškozená, kompenzace poškození není zaplacena ani 30 dní od objednávky) lituji, že jsem si ji koupil.
Zatím spokojenost.
První podmínkou bylo, aby lednička prošla 60 cm dveřmi - jako jedna z mála splňuje
Pro dva lidi prostorná, nehlučná, úsporná, nemusí se odmrazovat. Vnitřek chladící části prakticky uspořádaný
Zatím neshledány
S výrobkem jsme spokojeni
Jedna z mála úzkých kombinovaných chladniček (do šíře 55cm) na trhu, která má jak nulovou zonu, tak No Frost.
Samorozmrazovani, hmotnost pro manipulaci
Určité doporučuji tento produkt
chlazení, mrazák , rozmístění šuplíků a velmi dobrý ten zavírací na uzeniny
Při předělávání otevírání dveří , velice náročné a už jsem předělával u 2 lednic s mrazákem, ale lépe označené a předpřipravené pro zhotovení vrtání děr !!!
Mimo toho předělávání dveří celkem spokojenost .
Výrobek vybrán na chatu kvůli rozměrům. Dalším kritériem bylo NoFrost, udržení čerstvé zeleniny atd. Při těchto vlastnostech je cena ledničky velmi přijatelná.
Přihrádky a šuplíky působí křehkým dojmem, snad vydrží. Překvapilo, že jediný způsob, jak ledničku vypnout, je vytažení šňůry ze zásuvky. Měřením jsem došel k názoru, že lednička překračuje deklarovanou spotřebu energie o 10-20%. Faktem ovšem je, že měřidlo jsem neměl zkalibrované.