Poštorná,dostatečně dlouhá šňůra ,tichý provoz .

Lednice je vhodná pro menší domácnosti a byty, kde je omezený prostor. Vyniká tichým provozem a nízkou spotřebou, ale u některých kusů se objevují stížnosti na nekvalitní zpracování. Pro běžné použití vyhovuje, ale je třeba počítat s omezenou vnitřní kapacitou.
Poštorná,dostatečně dlouhá šňůra ,tichý provoz .
super ticha.
pro jednoho akorat
tichý provoz
otvírací madla chytají o skřínku. Nutná mezera
zatím kratce uvidí se
Velmi tichý provoz
Nekvalitní výrobek. Vracíme do 14dnu.
Je to lednice podle mých představ s ekonomickým provozem
Jsem ráda, že jsem vybrala tento výrobek. Zatím spokojenost po všech stránkách. A za přijatelnou cenu. Doporučuji.
Nízká spotřeba
Uchycení madel
Tuto lednici jsme si vybrali na základě vnějších rozměrů. Lednice větších rozměrů se nám do kuchyně nevejde.
Zatím jsme spokojeni.
Není obrovská a těžká, pro nás je ideální.
Mám ji krátce, E úspora, čas ukáže
prostorná,,,je větší mraznička, centrální odmrazování, a pro pro menší byty
a pro 2 osoby zcela postačující..Zatím mrazí bez problému
domnívala jsem se, že bude bílá, ale špatně jsem ji objednala, tak přišla kovově stříbrná, už na ní jsem na ni zvykla.Ty plastové šuplíky v mrazáku působí trochu tence, doufám, že v případě zlomení nebo odlomení bude možné koupit náhradní
Kvalitní a dobře řešená lednička, vysoká 152cm a já na ni mohu umístit mikrovlnou troubu a v pohodě na ní dosáhnu
Chladnička a mrázek jsou v pořádku, jsem sama tak nepotřebuji tolik mista a stačí v této velikosti.
Nenašla sem žádný zápor
Supr lednička pro malou rodinu nebo samotného člověka
Levnější,díky malému poškození,které není moc vidět? Vnitřní vybavení a vzhled velmi dobrý a funkční.
. Rozměrově byla pouze tato . Používá se denně.Vyhovuje kvůli obsahu mrazáku.
s firmou Spořílek - již nikdy více - v dolní části je mé vysvětlení
tichá, prostorná, dobře osvětlená