Je pěkná.Má dost progamu a za tu cenu.Jiny tolik programu nemají a jsou dražší.
Zatím nemáme žádné.Cas ukáže.Proti jinejm má vnitřní prostor menší.Tak že plechy které jsme používaly se tam nedvejdou.

Trouba je chválena za svůj design, rychlé ohřátí a dostatek pečících programů. Uživatelé oceňují tichý ventilátor a snadnou obsluhu. Někteří však upozorňují na drobné nedostatky v ovládání, jako jsou malé znaky pro nastavení a nepodsvícené piktogramy. Celkově se jedná o spolehlivý a funkční spotřebič.
Je pěkná.Má dost progamu a za tu cenu.Jiny tolik programu nemají a jsou dražší.
dobrá cena , vzhled a funkce odpovídají našim požadavkům.
zatím nevyzkoušeno
zatím jen klady
velmi pěkná
skvěle peče
spoustu funkcí včetně budíku a nastavení začátku a konce pečení
Cena
Dizajn
Dobře pece
Tichá
Retro styl, snadná obsluha , dostačující funkce
Malé znaky pro nastavení programu a teploty
Tento produkt již mám ,naprostá spokojenost.Bezporuchovost 10 let. Používám každý den.
Ok retro varianta
dobra cena a to same jako u plynove desky -retro styl
Bohužel jsem ještě nepekla, protože jsem si koupila i indukční varnou desku a dodělávám si nově elektřinu, jelikož u těchto spotřebičů je potřeba podle norem ji mít jinak, než jsem měla doposud.
Rychlé ohřátí
Přední část ze skla, dobře se čistí
Dostačující funkce
Super trouba s krásným vzhledem, jsem spokojená.
Rychlé funkce
Design
vice pečící programy
Tichost ventilátoru
Skvěle vypadá i funguje
Nejsou vidět piktogramy na panelu, měli by být podsvíceny
Dobrý výrobek, vypadá dobře i funguje dobře
Naprostá spokojenost. Mnoho programů a pěkný vzhled.