Digestoř Recenze Amica SIO 655 BG

Recenze Amica SIO 655 BG

Vestavný odsavač par Amica SIO 655 BG je vybaven dotykovým panelem umístěným pod sklem, takže jeho ovládání i následné čištění je snadné a pohodlné. Odsavač par je zařazen v energetické třídě C. Maximální výkon odsávání dosahuje 462 m3 za hodiny. Odsavač par je vhodný pro montáž s odtahem do komína nebo s provozem recirkulace.

Registrovaný uživatel12. června 2023

Za tu cenu dobrý .

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Zatím jsme jen vyzkoušeli jestli funguje, nemáme ještě vestavený, ale líbí se nám vzhled a provedení.

Zdá se trošičku hlušnější, ale to může se změnit až bude digestoř zabudovaný ve skříňce.

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Má perfektní odtah, tři fáze, bezdotykové ovládání, funguje jak má. Pěkné osvětlení nad varnou deskou. Doporučuji !!!

Registrovaný uživatel12. září 2022

Designově super, výkonově taky. Pára z hrnců letí pěkně ven. Dobře řešená parádičke s ovládáním gesty, funguje to vážně dobře. Světlo sice nemá nějaký převratný výkon, ale sporák osvítí celkem dostatečně.

Jednoznačně hluk. I na jedničku je hlučný. Ten první stupeň je totiž zbytečně výkonný a tudíž hlučný. U vyšších rychlostí je sice taky hlučný, ale to se dá vzhledem k výkonu předpokládat. Chybí mi nějaký méně výkonný stopeň, který by se dal používat, když něco dlouho vařím.

Nelituji koupě, je to povedený výrobek. Jak už jsem uváděl, škoda špatného odstupňování výkonu.

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

Chtěl jsem přesně tento typ digestoře, tj. vestavná a senzorické ovládání gesty.

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Ovládíní gesty Černá barva Cena/výkon

Montáž

Digestoř naprostá spokojenost, funkčně není co vytkonout. Jediný co se mi nelíbilo byl montážní návod, který je schován v rámci jednoho obrázku až na konci manuálu. A pak samotný způsob uchycení.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Inzerována možnost recirkulace, ale po více jak měsíci stále vázne dodávka uhlíkového filtru.

Chybí možnost současného dodání uhlíkového filtru,