Recenze Amica MI 438 BLDC

Amica MI 438 BLDC je vestavná myčka nádobí určená pro 10 sad nádobí. Nabízí možnost volby z 8 programů, mezi kterými nechybí ani rychlý program. Pro komfort má MI 438 BLDC nahrazený tradiční koš na příbory, umístěný v dolním koši, dodatečnou samostatnou zásuvkou umístěnou nahoře. Umístění příborů do myčky bude snazší, a prostor, který získáme v dolním koši, lze využít optimálněji.
Porovnat ceny 12 490 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Myčka Amica MI 438 BLDC je hodnocena jako tichá a energeticky úsporná, s praktickými funkcemi jako automatické otevírání dvířek a světelná signalizace. Uživatelé oceňují její výkon, ale někteří upozorňují na nejasnosti v návodu a zranitelnost spodní vrtulky při manipulaci s košem.

• Tichý provoz
  • Energetická úspornost
  • Automatické otevírání dvířek po dokončení programu
  • Světelná signalizace
  • Tři koše na nádobí
  • Nejasný návod k obsluze
  • Některé popsané funkce nebo symboly v návodu neodpovídají skutečnému ovládání
  • Zranitelná spodní vrtulka při manipulaci s košem

Registrovaný uživatel15. května 2024

Tichá 3 koše Svetelná signalizace Automatické otevírání dvířek po dokončení programu Funkce

Zatím spokojenost

Zakoupeno v Elektro world s 20% slevou, super cena

alena.benesova22. dubna 2024

Plní vše co jsem očekávala.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

cena / spotřeba energie - vody / nízká hlučnost / odložený start /

návod - některé popsané symboly nejsou vůbec na display, např. >> .Popsána rovněž manipilace při plnění leštidla, ale opět nelze provést, protože nic takto popsaného tam nejde udělat.

Registrovaný uživatel19. února 2023

energetická úspornost

návod k obsluze

Registrovaný uživatel27. října 2022

Zatím nezapojena, pokud splní co deklaruje budu spokojen.

Věřím že žádný.

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Zatím spokojenost. Provozujeme ji asi měsíc. Myčka je velice tichá (srovnání s předchozí myčkou BAUMATIC) a asi i energeticky úsporná. Myčku používáme prakticky každý den.

Registrovaný uživatel31. března 2022

Ticha Eco program Nebyla.těžká pri prenosu

Spodni vrtulku jsem malem urval kdyz jsem zajizdel se spodnin kosem/suplikem. Kdyz si nedate pozor tak tu vrtulu muzete poskodit. Musel jsem provest upravu kose (dratku) co se o to zasekavali.

Usporna, nezabere tolik mista. Pro dva akorat.

Registrovaný uživatel4. prosince 2021

Samé klady