Chytré hodinky Recenze Amazfit T-Rex 3

Recenze Amazfit T-Rex 3

Chytré hodinky Amazfit T-Rex 3 jsou navrženy pro uživatele, kteří hledají spolehlivého společníka pro každodenní aktivity i náročné sportovní výkony. Tyto hodinky nabízejí širokou škálu funkcí, které uspokojí jak technické nadšence, tak i sportovce. Jedním z hlavních lákadel Amazfit T-Rex 3 je jejich 1,5" AMOLED displej s rozlišením 480 x 480 pixelů. Displej poskytuje jas až 2000 nitů, což…

jarinsvajcr9. prosince 2025

Velmi spokojen

petr.chvojka29. listopadu 2025

k té ceně a jiným sportovním hodinkám, které používám, super výdrž

poměr cena / výkon myslím více než dobrá

Registrovaný uživatel1. září 2025

beterie vydrží opravdu dlouho - téměř měsíc, za mě skvělý kus, nosí se mi velmi dobře, stále je však ještě objevuji, mám je krátce

chybí nabíječka

lada17. srpna 2025

asi jedny z nejlepsich hodinek v pomeru cena/vykon.Vydrž baterie je opravdu hodne nadstandartni,GPS hodne presna,na ruce nijak neprekaží vpodstate o nich ani nevim.Vsechny funkce pracuji spolehlive bez naznaku sekaní.Hodne velke uloziste,display velmi dobre citelny i na slunci.Byl jsem hodne spokojen uz s T-Rex2 ovsem tyhle jsou opravdu o lvl vyše snad ve vsem.

snad jen hlasove ovladani pres Zeep Flow AI jen v AJ. mala podpora bank pro NFC

Rozhodne doporucuji

Karel5. srpna 2025

Výdrž baterie velmi dobrá Na nošení lehké, řemínek příjemný Základní metriky poměrně přesné. Při vyšších sportovních aktivitách ještě vzhledem ke krátkému času neprověřeno-

Mizerná čeština v aplikaci. Některé složené metriky úplně nesouzní s realitou

Poměr výkon a cena, zvl. po posledních aktualizacích, hodnotím jako velmi dobrý

Petr Janoš19. července 2025

Mají větší odolnost a funkcí i výdrž baterie než mnohem dražší hodinky.Tak T-Rex je skvělá volba.Spokojenost 1000%

roman.efkar2. července 2025

Za ty peníze krásný hodinky, zatím mám krátce nemohu plně hodnotit po sportovní stránce.

lumvon17. června 2025

Super hodinky

Ning17. června 2025

Vystačím si se všim bez problemů

Nedá se z nich telefonovat

vkrusina3. června 2025

Užitná hodnota vzhledem k ceně, kvalitní zpracování, odolnost a moderní vzhled.

roman.martinek29. května 2025

Chybí přehrávač

pfrancvamberk9. května 2025

výdrž, NFC, odolnost

wikarel17. března 2025

Za tu cenu super

Radek Pilný29. září 2024

S T-Rexy jsem od počátku. Při nastudování parametrů, jsem si počkal na TR3, i když jsem zvažoval i Ultra, nebo Pro. V pátek jsem pro ně vyrazil (Datart, Z-Box). Display super, čitelnost na slunci excelentní (2000 nitů na AMOLED je prostě znát). Super je i noční "monochromatický" režim (3 barvy - red, orange, green). Baterie s vyšší kapacitou, úložiště zcela dostačující. "Staré známé ovládání" hodinek i ZeppApp, NFC a platby přes Zepp Pay ještě nemám vyzkoušeno, ale předpokládám stejné jako u Xiaomi Pay. (mám mBank kartu na "venkovní transakce" nastaveno na Xiaomi Watch S3, kde nemám problém). V současnosti si "hraji" s mapovými podklady. Mapy a NFC byly 2 věci, které mi u předchozích TR2 chyběly (trasa "v křivkách", byla občas matoucí, ale dalo se...) Notifikace WhatsApp včetně náhledů obrázků.... S A.I. asistencí jsem ještě nezačal koketovat a jsem tedy velmi zvědav....

Offline mapy pouze od Google, rád bych turistické např. od Mapy.cz (nebo jen zatím nevím jak nastavit). Na výrazný zápor jsem za 2 dny zkoumání "nové hračky" zatím nepřišel....

Velmi dobrá kvalita zpracování, nejsou výrazně větší než TR2, váha +2g je zanedbatelná. A to nemám žádné obří zápěstí. Prozatím velká spokojenost. Poměr cena/výkon/kvalita už rozhodně stojí za úvahu. PS: K "obleku" si nechám XW S3, které jsou elegantnější a mohu vyřešit hovor, v případě potřeby. Platby, jak jsem popisoval, Xiaomi Pay a mBank, bez problému.