Chytré hodinky Recenze Amazfit GTR Mini

Recenze Amazfit GTR Mini

Chytré hodinky Amazfit GTR Mini jsou skvělým parťákem pro měření vaší aktivity a zdraví. Díky elegantnímu kulatému designu se budou na vaší ruce vyjímat. Na jasném AMOLED displeji s 1,28" úhlopříčkou a jemností 326 PPI uvidíte vše potřebné i na přímém slunci. Zaoblené temperované sklíčko displeje je opatřeno vrstvou proti ulpívání otisků prstů.

Jaja3. října 2024

Hezký design, spousta funkcí, výdrž baterie je dobrá. Předtím jsem měla hranaté hodinky a kulaté jsou mnohem hezčí.

Trošku neintuitivní ovládání. Nevím co znamenají všechny ikony. Člověk se tím musí proklikat :-)

panek.tom28. června 2024

Skvělý poměr cena/výkon Dcera je moc spokojená

Uzi7726. května 2024

Jemny,pěkný, sluší, pro ženy

Registrovaný uživatel24. března 2024

Hodinky vypadaji na damske ruce velmi pekne, hledala jsem nejake, ktere nebudou robustní. S hodinkami jsem spokojena, zj.automaticke rozpoznání pohybu.

Dost casto mi vypadává pripojeni pres Bluetooth, jakmile se vzdalim z dosahu mobilu, min.jednou denne musim resetovat. Hodinky mam sparovane dobre, takze toto mi vadi hodne. U predeslych (fitness naramek) mi to slo ok..

KochalOld18. března 2024

+ cena + super display + lehké, elegantní

Petr14. ledna 2024

Baterie drží docela slušně. Žena je spokojená

Kratší dosah bluetooth, ale da se.

Registrovaný uživatel22. července 2023

Manželka je naprosto spokojená.