Chytré hodinky Recenze Amazfit GTR 2 Obsidian Black Sport Edition

Recenze Amazfit GTR 2 Obsidian Black Sport Edition

Chytré hodinky Amazfit GTR 2 v černém provedení jsou vybaveny kulatým 1,65" Amoled displejem. Tělo hodinek je vyrobeno z hliníku a řemínek z kvalitního silikonu. Disponují baterií s podporou rychlého nabíjení a výdrží 20 dní. K dispozici snímač tepu, akcelerometr, GPS, GLONASS, gyroskop, senzor tlaku ovzduší či senzor osvětlení.

Registrovaný uživatel27. prosince 2022

Vzhled

Malá výdrž oproti výrobce

4/5

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Super hodinky dělej co mají.

Spokojenost největší

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Já jsem s hodinkami poměrně zpokojen. V případě stálého zaplého úsporného režimu a občasného zapnutí workoutu,hodinky vydrží i 3 týdny. Ale když jsou zaplé normálně, vydrží tak 7-10 dní.

Co mě ale štve, že hodinky jsou propojené s mobilem a úplně nefunguje přehrávání hudby. Sice je to propojené, ale random se to připojuje a odpojuje. Tzn. Že se někdy stane,že kliknete na přepnutí písničky a místo toho hodinky začnou hrát písničky nahlas :/

Kromě těch písniček nemám co vytknout. Jsem spokojen

Registrovaný uživatel27. října 2022

Dobré zpracování, design , funkce .

Registrovaný uživatel6. října 2022

Měří poměrně přesně,hovor je fajn , upozornění chodí na hodinky spolehlivě.

Za dobrou cenu lze jen doporučit

Registrovaný uživatel9. února 2022

fungují perfektně naprostá spokojenost

cena/kvalita/funkčnost

Registrovaný uživatel3. února 2022

S tímto produktem jsem spokojen, za tu cenu dobrý kup.

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Vzhled

Malo fcí Velmi slabá výdrž baterie - i při vypnutí všech zroutu energie pouze max 1,5 dne

Za cenu cca 3 tisíce Kč si raději priplatte

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Netuším

Netuším

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

- možnost přijmout hovor (při sportu) - hlavní důvod koupě - současný poměr cena / výkon

- pravděpodobná ztráta voděotolnosti při výměně baterie, byť v servisu - malinko potrápilo nastavení, ale chce to tomu jen věnovat čas - applikace Zepp obnoví spojení s telefonem jakmile se objeví v dosahu BT, ale pro hovor nutnu vždy připojit spárovaný telefon ručně přes "nastavení" v hodinkách, což zase není problém, protože hodinky málo kdy vzdálím od telefonu ...

Za tu cenu spokojenost.

Registrovaný uživatel25. září 2021

Tyto hodinky jsem si vybral kvůli úžasnému designu, voděodolnosti, ocelovému tělu a kvalitnímu zpracování a že se dají přijímat hovory. Kožený pásek, čeština, dlouhá výdrž a radost na ně pohledět.Přesná GPS. Jsou to hodinky, takže ty se používají denně.

Asi to nebude hodinkami, ale špatnou aplikací, nešlo spárovat volání a nevěděli si rady ani v autorizovaném servisu přímo v Xiaomi. Takže z chytrých hodinek se staly jen obyčejné. Kvůli ním jsem si koupil mobil rovněž přímo od Xiaomi.

Velmi krásné a kvalitní hodinky pro nenáročného uživatele s dostačujícími funkcemi, bohužel i s kompatibilním mobilem nefunkční volání.

Registrovaný uživatel27. července 2021

zatím se ještě seznamuji, ale snad to bude dobré

pomalá reakce na změnu lokality při určování počasí

zatím spokojenost

Registrovaný uživatel20. června 2021

Nefunkcni vrace

Čínský šmejd

Registrovaný uživatel1. června 2021

výdrž baterie, kvalita a hlasitost zvuku čitelnost displeje velký výběr ciferníků

mám pouze týdenní zkušenosti zatím bez záporů

doporučuji, dobrý poměr cena/výkon

Registrovaný uživatel26. května 2021

Nelze propojit s váhou

Registrovaný uživatel12. května 2021

Mnoho funkcí

Baterie

Pokud využiju vše co hodinky nabízí, samozřejmě bez GPS, tak mi hodinky vydrží 3 dny. Když všechno vypnu tak vydrží 10 dní. V porovnání hodinky které jsem měl předtím amazfit bip se zapnutými funkcemi vydržely měsíc.

Registrovaný uživatel5. května 2021

super cena i výbava

Registrovaný uživatel2. května 2021

Zatím nevím, hodinky mám krátce