Všechno je v pořádku

Všechno je v pořádku
dobrý design, dobře se nosí, spousta funkcí
Zatím je mám krátce a nemohu najít mínusy.
Potvrzuji recenze renomovaných testerů ohledně kladů i záporů. Hodinky za cenu 5500 Kč (pův. dop. cena 7500 Kč) jsou velmi dobře zpracované, velmi lehké - na ruce o nich téměř nevím. Dobře je zpracované volání z hodinek vč. kontaktů. Výdrž baterie: po šestihodinové turistice v horách s GPS zůstatek baterie 84%. Použitelné mapy pro jednoduchou orientaci (lze nahrát do hodinek). Většina činností lze celkem podrobně nastavit podle potřeby. Celkově povedený mix chytrých a sportovních hodinek. Nepoužívám placení (je otravné zadávat kód) - mobil je stejně použitelnější. Display opravdu má slabší olejofobní vrstvu, ale nepřijde mi to jako problém, svítivost mají dražší hodinky vyšší, ale opět mi to nepřijde jako problém - čitelnost v pohodě. V aplikaci je možné přeházet aplikace a widgety jak se budou zobrazovat v hodinkách. Hodinky dobře fungují s Iphonem i když tam jsou drobná omezení viz. recenze. Přecházel jsem ze Samsung Watch 5 a rozdíl je obrovský: výdrž (už nikdy nechci jednodenní hodinky!), možnosti nastavení (na Samsungu např. nešel zkalibrovat výškoměr, takže časem házel nesmysly...). Pro mě je asi největší nevýhoda muzika - nepodporují Spotify. Lze ale náhrát skladby MP3 - je to složité, ale s pomocí ChatGPT se mi to podařilo (telefon s androidem to má podstatně jednodušší). Funkce s AI a hlasové ovládání funguje, ale musíte umět angl. Chvíli mi trvalo, než jsem se naučil ovládat nastavení v aplikaci, ale teď oceňuji spoustu možností. Doporučuji skouknout recenze na YouTube a popř. si je prohlédnout naživo. Bohužel téměř nikde je nevystavují a když, tak nejdou zapnout (Datart v Futurum HK). Já jsem zatím velice spokojený, věděl jsem do čeho jdu a spíš mě mile překvapily, než naopak.
Jednoduché ovládání, lehké, v češtině, logické ovládání
Dlouhá výdrž baterie, rychlá odezva, intuitivní ovládání. Přešel jsem od Garminu a jsem velice překvapený, že za poloviční cenu to umí to samé.
Nejde platit u všech bank, což je velká škoda...