Recenze AlzaPower Mesa ANC

Bezdrátová sluchátka AlzaPower Mesa ANC představují praktickou volbu pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí, dlouhé výdrže a kvalitního zvuku. Tato náhlavní sluchátka jsou vybavena technologií aktivního potlačení hluku (ANC), která dokáže snížit nežádoucí zvuky z okolí až o 43 dB. To je ideální pro cestování nebo práci v hlučném prostředí, kde se chcete soustředit na svou hudbu nebo hovory.…

gorana29. března 2026

vnuk dostal k svátku a je spokojený

josef.jezdinsky27. března 2026

Nizší úrověň hlasitosti

katarina.saslakova20. března 2026

Zatiaľ raz vyskúšané, príjemne tlmili okolitý zvuk - nie úplne, čo bolo pri nápore vetra cítiť, ale vôbec mi to neprekážalo. Zvuk bol fajn, čistý - za tú cenu zatiaľ spokojnosť.

novak.jenda12. března 2026

Lepší než moje JBL z podstatně vyšší cenové kategorie (pravda, dva roky staré) – ANC sice jen o trochu lepší, ale podpora okolního zvuku, to moje starší nemají, je u sluchátek přes ucho přínosná. Příjemně sedí na různé velikosti hlav. Vše vypadá naprosto v pořádku, ani materiály nepůsobí nějak lacině. Kvalita zvuku je taková, že jí nejsem schopen nic vytknout, ale hudební sluch nemám. Zatím měsíc bez problémů. Za ty peníze je to asi hodně dobré, pokud vydrží, tak skvělé.

bílá je lehce béžová tlačítka by mohla být vetší, ale lze se s tím zžít

Varianta bílá
johnbodlina30. ledna 2026

V době nákupu výborná cena (Black Fridey). Zvuk celkem dobrý, nižšší výšky, hodně basů. Zapnutí ANC velmi dobře redukuje hluk!

Mužský zvuk přeruší přehrávaný song při zapnutí jakékoli funkce (v té chvíli pochybuji o BT 5.4. Ale třeba moje neznalost? Nejsou vyměnitelné náušníky!!

Zpracování velmi dobré, kvalita zvuku dostatečná (lze ji upravit externími prostředky "eqvalizer"). Nezjistil jsem, zda jsou vyměnitelné náušníky.

terka.lengalova29. ledna 2026

Velice pohodlná, jednoduché ovládání, úžasné propojení s několika zařízeními najednou

Kvalita zvuku na poslech hudby není úplně optimální.

Skvělé sluchátka, využívám primárně doma na filmy, podcasty - poslech hudby nejsem schopna vyladit tak abych byla absolutně spokojena. Na procházky po venku je perfektní transparence mod, když chci nerušený poslech je úžasné ANC. Jinak sluchátka jsou úžasně pohodlná, nosila je neustále.