Vodovodní baterie Recenze Alveus Tonia Black 91

Recenze Alveus Tonia Black 91

Tlaková dřezová baterie Alveus Tonia v provedení Black 91 o rozměrech 174 x 295. Součástí baterie je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat.

Petr Lang4. února 2024

Jediny klad muze byt ze nevypada nejhur

Ze zacatku neslo skoro nasravit prutok vody, doufali jsme ze se zlepsi pouzivanim, naopak se to mozna jeste zhorsilo, navic nejde upravit teplota vody. Bud tece studena a o milimetr do strany zacne tect uplne varici.

Totalne nedotazeny vyrobek. Diky, uz nikdy vice

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Je pěkná, ale to je vše.

Pustit vodu bez postrikaneho okolí je nadlidský výkon, neboť je strašné necitlivá. Ještě větší katastrofa je montáž. Utáhl jsem jí, ale po pár puštění vody byla volná a tak stále dokola. Pak jsem přišel na to, že upevňovací maticí, která má strašně krátký závit a ten je hrozně volný, takže sama od sebe po závitu sjede třeba o celý centimetr. Dá se stáhnout z baterie bez jediného otočení. Vůbec nevím co s tím. Myslel jsem, že si pomůžu teflonovou páskou abych trochu vytěsnil prostor, ale to nefunguje.

Takové kopyto už nikdy v životě. Od výrobce to asi nikdy nikdo nevyzkoušel.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Super. Vše OK.

Registrovaný uživatel8. října 2021

V balíčku kompletní set.Snadná montáž.

Nelze pákou lehce dávkovat množství vody, při jemném zatažení za páku dávkuje průtok vody buď hodně nebo málo.

Po pěti letech jsem vyměnil starou baterii , která se asi zanesla kamenem .Po zanesení fungovala stejně jak vaše nová

Registrovaný uživatel21. srpna 2021

stejní barva jako dřez

v OBI jsem ji viděl o 350kč levnější a nelze povolit část,kde se nachází sítka/pro vyčištění

už bych si ji nekoupil

Registrovaný uživatel17. ledna 2020

Tato baterie je hezká,ale používat jí je o nervy.

Tak necitlivé a toporné otevření průtoku teplé i studené vody je katastrofa. Voda rázem vyrazí,buď se opaříte,nebo je -li nastavená studená,tak vyletí a máte potopu všude kolem.Je to utrpení. Zlatá páková nerez ve zdi.

Jak se tak špatný výrobek může stále prodávat nechápu.V obchodě to vyzkoušet nejde a doma je již pozdě když je nová kuchyň hotová.Nevím co s tím. Každá další může být stejný problém.