Recenze Alum Opti-Screen skládací stojánek s lupou

Recenze Alum Opti-Screen skládací stojánek s lupou

Alum Opti-Screen je univerzální skládací stojánek s lupou, který je určen pro všechny typy mobilních telefonů. Jeho hlavní funkcí je zvětšení obrazovky telefonu na 12 palců, což zlepšuje komfort při sledování videí, čtení textů nebo prohlížení fotografií. Stojánek je vyroben z odolného dřeva, což mu dodává pevnost a stabilitu. Jeho konstrukce je navržena tak, aby byl snadno sklopný do rovné…

rob.999117. listopadu 2024

Dělá to co se očekává

Trochu nepraktické do vozu, vyměnil jsem jej proto s chotí za její starší model

Funguje na doma. Na cesty není moc vhodný.

Karel Hron23. listopadu 2023

- Zvětšovací "sklo" (je to plast) drží jen díky slabé vůli oboustranné lepící pásky, která po 5 minutách povolila a "sklo" upadlo. - Konstrukce je kompletně nestabilní a po čase se začne vlivem gravitace a dalších fyzikálních jevů lámat a skládat. - usazení telefonu (žádné tu není) - je tu "opěrka" na telefon, který neustále klouže a padá na záda, jelikož je povrch z kluzkého materiálu. A když už se najde způsob jak usadit telefon, tak nastane další problém. - vzdálenost telefonu od skla je dána výrobcem a nejde upravit bez toho aniž by byla ohrožena celková konstrukce zařízení. Nehledě na to, že vlastním mobil s "6,39" displejem a pořád nemám pokryté celé "sklo". Mobil musí být ve větší vzdálenosti, což nejde. Uživatelé s menšími telefony budou mít značné problémy s tímto produktem.

Kupoval jsem to díky bohu jen kvůli zvětšovacímu "sklu", abych si vytvořil jiný produkt, který je funkční. Upřímně lituji všechny, kteří si koupili tento produkt (zařízení se to nazvat nedá.) Vypadá to hezky, ale je to nepoužitelné, pokud nejste MacGiver s lepící páskou a dávkou kreativity.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2023

nefunkční, nedrží tvar

Registrovaný uživatel2. října 2023

Klad k výrobku SCREENSHOT,žádné tam při sebelepší vůli nemohou být,ona rádoby zvětšovací lupa z plastu,byla již při prvním pokusu poškrábání,čímž kvalita zvětšení stojí za velký

Zápory jsem popsal již výše.

Nedoporučuji kupovat.

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

Nepřesný návod, nedrží jak má

Registrovaný uživatel6. června 2023

Opravdu krásně zvětší obraz z mobilního displeje. Obával jsem se, že to bude zkreslovat obraz, ale kupodivu ne. TAKŽE SPOKOJENOST

Výrobek splňuje to, k čemu byl vyroben.

Registrovaný uživatel18. března 2023

Poškrábané neprůhledné plexisklo přes které není nic vidět. Krabice potrhaná, celý stojánek pokřivený.

K ničemu.

Registrovaný uživatel17. února 2023

Trochu zvetsuje

Rozpada se, lupa v prave casti jakoby mlzi, neni zde obraz moc videt

Nesplnilo ocekavani, ale za ty penize toho nelituju, vychytala jsem si system, jak to jakz takz drzi a kdyz nepotrebuju videt 100%obraz, tak to staci.

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Nejde složit špatně sslepeno

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Nekvalitní výrobek, rozpadl se hned po rozbalení. Lituji, že jsem ho zakoupila. Už je v koši.

Registrovaný uživatel30. prosince 2022

Celkem dobrý.