Síť proti hmyzu Recenze Alum Magic Mesh

Recenze Alum Magic Mesh

Magnetická síť proti hmyzu bezpečně a spolehlivě chrání před komáry, mouchami a jiným hmyzem – obě části sítě se po průchodu vás či vašeho domácího mazlíčka díky magnetům opět samy spojí. Je vhodná do dveří na balkon, terasu či do oken.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Chrání proti hmyzu, ale to provedení. Vzhledově ok

Magnety nesedí proti sobě. Některé jo a některé ne. Uchycení na několik oboustranných pásek mě přijde velice laciné a nedostatečně účinné. Osobně jsem ty pásky zahodil a přilepil jsem to oboustrannou páskou celé, aby nevznikali žádné mezery kudy by mohl prolézat hmyz. Magnety jsou od sebe daleko a vznikají mezery. Už při prvním dni používání se začala rozpadat plastová pouzdra v kterých jsou umístěny magnety.

Koupil jsem to protože to nebyla ta nejlevnější variant těchto typů sítí. Funkční tento produkt je, ale provedení by mohlo být mnohem lepší. Nejvíc mě zklamalo to, že začali vypadávat magnety hned po první hodině od nainstalování do průchodu dveří.

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Rozbité magnetky

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Magnetky vypadali hned první den pověšení a nedrží

Registrovaný uživatel25. července 2022

Levne

Mizerna kvalita zpracovani, magnety nejsou naproti sebe. Posunute vedle pul delky, tak bud' se musi rucne delat diry a predelat kazdy zvlast' nebo mate zvlnenou sit.

Registrovaný uživatel16. července 2022

Jednoduchá montáž

Máme psa, který bez problémů může procházet z domu na terasu a zahradu