Pěkně sedí na noze.

Pěkně sedí na noze.
Prostor pro prsty, velmi pohodlné.
Velmi široká bota, věřím, že i ženy s výraznějšími haluxy nebudou mít problém. Navíc v oblasti (potenciálního) haluxu i dost vysoká, takže ani tady bota nepůsobí pří chůzi bolest tlakem na kloub.
Trošku jsem se bála nulového dropu, nášlap je přece jen malinko jiný, ale nečiní mi to žádný problém.
Zatím jsem žádné neobjevila.
Fajn bota nejen na traily, na které je určená, ale i na běžnou lehkou turistiku.
SPOKOJENOST
1, drop 0
2, široká špička
3, použití zatím pouze na 20 km
Pro tento model jsem se rozhodla na základě doporučení lidí, kteří chodí dálkové treky, a taky kamaráda, který je s nimi maximálně spokojený. Nějakou dobu jsem s koupí váhala, trochu jsem se bála nulového dropu, ale pak jsem se rozhodla je vyzkoušet. Zatím jsem v nich chodila 2 víkendy a jsou skvělé - lehoučké, že je na noze skoro necítíte, dobře drží v různorodém terénu, a rychle schnou.
Při delší chůzi po asfaltu byly nohy víc unavené a pálily mě chodidla, ale po kratším odpočinku se nohy vzpamatovaly a bylo to v pohodě.
Určitě je můžu doporučit, jen bych radila si na ně postupně zvykat a nebrat je hned na nějaký delší trek.
Skvěle boty, které jsem koupila díky hodnocení. Jsou pohodlné, zatím nemám vyzkoušené delší treky, ale mám to v plánu, proto jsem si je koupila.