Vlasová regenerace Recenze Alterna Haircare Caviar Replenishing Moisture Leave-in Conditioning Milk 147 ml

Vysoce hydratační bezoplachový kondicionér pro suché, lámavé vlasy. Poskytuje maximální míru hydratace a hloubkově zavlažuje vysušená vlasová vlákna. Zanechává za sebou hedvábně jemné vlasy s neskutečným leskem.

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Používám celou řadu několik měsíců poté, co moje vlasy byly zničené a vysušené, ale díky tomuto jsem je dostala opět do kondice, i když to trvalo déle než jsem čekala.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Produkt mi byl doporučen kadeřníkem. Používám ho po každém mytí vlasů.

Jsem teprve na začátku regenerace zničených vlasů, ale od prvního použití jsou znát výsledky

Registrovaný uživatel17. července 2021

Naprosto uzasny produkt ve vsech smerech. Nezatezuje, nadherne voni, vlasy jsou hebounke . Pouzivam uz 6 let a neprestanu.

Registrovaný uživatel15. května 2020

Celkem příjemný přípravek, účinek nic moc. Čekala jsem víc.

Cena příliš vysoká na jeho účinek.

Registrovaný uživatel21. dubna 2020

Krásně voní,vlasy jdou nádherně rozčesat, nemastí,vlasy jak znovuzrozené na dotek velmi příjemné