Recenze Alterna Haircare Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair šampon pro poškozené vlasy

Obnovující a posilující šampon pro poškozené vlasy. Obsahuje výtažek z kaviáru je bohatý na omega-mastné kyseliny, vitamíny a minerály, které pomáhají chránit vlasy před škodlivými faktory. Rovněž obsahuje novou technologii Caviar Bond Enforcing Technology, která pomáhá obnovit vlasy a zacelit praskliny poškozených pramenů, aby vlasy měly opět mladistvý a zdravější vzhled. Perfektní pro rovné,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Šampon Alterna Haircare Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair má smíšené recenze, ale většina uživatelů oceňuje jeho schopnost čistit pokožku hlavy a zlepšovat vzhled vlasů. Někteří však zmiňují, že má omezené regenerační schopnosti a vyžaduje doplnění kondicionérem. Záleží na individuální reakci a kombinaci s další péčí.

• Vlasy jsou pružné, vyživené a dobře se rozčesávají
  • Lesklejší a pevnější vlasy
  • Kvalitní značka s dobrou pověstí
  • Příjemná vůně
  • Dobře čistí pokožku hlavy
  • Hustá konzistence, špatně pění a neumyje lak na vlasy
  • Dráždí lehce pokožku hlavy při nedostatečném vymytí
  • Regenerační schopnosti jsou omezené, nutno doplnit kondicionérem
  • Nevyhovuje každému, někteří uživatelé zmiňují průměrný efekt

Registrovaný uživatel5. července 2023

Splnilo mé očekávání.

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Příjemná vůně. Vlasy jsou lesklejší pevnější a konečky se lepší. Výrobek jsem měla možnost vyzkoušet proto jsem se rozhodla o větší balení.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Vlasy jsou pružné, vyživené, velmi dobře se rozčesávají.

Varianta 250 ml
Registrovaný uživatel30. září 2021

alterna je kvalitní značka, spokojenost

Registrovaný uživatel30. září 2021

Šampon krásně pění a čistí pokožku hlavy. Musím ale poznamenat, že si vždy vlasy myju na dvakrát. Regenerační schopnosti nemá, ale čistící a přípravnou na další péči určitě ano. Je tedy potřeba si koupit i kondicionér. Já mám šampon, masku caviar a sérum 3in1. Podle mě si to každý musí nakombinovat podle sebe a zkoušet.

Dráždí lehce pokožku hlavy. Musí se opravdu pečlivě vymýt.

Nic vám vlasy zázračně neuzdraví. Nikdy žádným preparátem nedosáhneme wow efektu a zdravých krásných vlasů. Můžete ale kosmetikou podpořit rychlejší regeneraci vlasů. Sama jsem vyzkoušela snad všechnu profesionální péči a tohle je má zkušenost (od Olaplexu přes PaulM, aj.). Roztřepené konečky se prostě musí zastřihnout a zdravá životospráva s pitným režimem dodržovat.

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

Naprosté zklamání. Vlasy i po druhém umytí nejsou dobře umyté. Je velmi hustý i po naředění vodou, téměř nepění. Nevymyje ani lak na vlasy od stejné značky. Vyhozené peníze:(

Registrovaný uživatel30. července 2021

Takový střed = neurazí a ani nenadchne

Varianta 250 ml