Splnilo mé očekávání.

Šampon Alterna Haircare Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair má smíšené recenze, ale většina uživatelů oceňuje jeho schopnost čistit pokožku hlavy a zlepšovat vzhled vlasů. Někteří však zmiňují, že má omezené regenerační schopnosti a vyžaduje doplnění kondicionérem. Záleží na individuální reakci a kombinaci s další péčí.
Splnilo mé očekávání.
Příjemná vůně. Vlasy jsou lesklejší pevnější a konečky se lepší. Výrobek jsem měla možnost vyzkoušet proto jsem se rozhodla o větší balení.
Vlasy jsou pružné, vyživené, velmi dobře se rozčesávají.
alterna je kvalitní značka, spokojenost
Šampon krásně pění a čistí pokožku hlavy. Musím ale poznamenat, že si vždy vlasy myju na dvakrát. Regenerační schopnosti nemá, ale čistící a přípravnou na další péči určitě ano. Je tedy potřeba si koupit i kondicionér. Já mám šampon, masku caviar a sérum 3in1. Podle mě si to každý musí nakombinovat podle sebe a zkoušet.
Dráždí lehce pokožku hlavy. Musí se opravdu pečlivě vymýt.
Nic vám vlasy zázračně neuzdraví. Nikdy žádným preparátem nedosáhneme wow efektu a zdravých krásných vlasů. Můžete ale kosmetikou podpořit rychlejší regeneraci vlasů. Sama jsem vyzkoušela snad všechnu profesionální péči a tohle je má zkušenost (od Olaplexu přes PaulM, aj.). Roztřepené konečky se prostě musí zastřihnout a zdravá životospráva s pitným režimem dodržovat.
Naprosté zklamání. Vlasy i po druhém umytí nejsou dobře umyté. Je velmi hustý i po naředění vodou, téměř nepění. Nevymyje ani lak na vlasy od stejné značky. Vyhozené peníze:(
Takový střed = neurazí a ani nenadchne