Recenze Alterna Haircare Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture kondicionér 250 ml

Kondicionér Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner Dry Hair obnovuje a regeneruje suché vlasy. Složení obsahuje Photozyme Complex, který chrání vlasy před poškození. Extrakt z kaviáru a vitamín C posilují a vyživují vlasy.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Nezatěžuje vlasy, vyživuje.

Spokojenist

Registrovaný uživatel25. března 2022

Dobra konzistence Splnuje, co ma

Supr kondicioner, ktery jde ruku v ruce se samponem ze stejne rady. Doslova se vpije do vlasu, je trochu tekutejsi, takze se dobre nanasi :) doporucuju

Registrovaný uživatel3. února 2022

bez parabenov a silikonov pekna vona jemne a hydratovane vlasy po umyti

Registrovaný uživatel24. prosince 2021

Alterna je pro mě nejlepší značka

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Vlasy jdou krásně rozčesat.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2021

Splňuje vše co se o něm píše

Registrovaný uživatel21. dubna 2020

Za mě nejlepší kondicionér na suché vlasy a zničené konečky. Velice mi pomohl a i za tu cenu se to vyplatí. Vůně je trochu zvláštní, ale už jsem si na ni zvykla a mám ji ráda. Vlasy jsou po něm krásně jemné, rozčesávání naprosto bez problémů. Fakt super.

Vyšší cena