Recenze Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner 1000 ml

Recenze Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner 1000 ml

Alterna Moisture poskytuje dokonalou hydrataci a výživu suchým a lesklým vlasům a dodává jim měkkost, pružnost a mladistvý vzhled. Kondicionér s komplexem Color Hold a UVA/UVB ochranou vlasy nepřetržitě hydratuje bohatou směsí lipidů a zároveň je chrání před každodenní zátěží a možným poškozením. Dokonale hydratuje, vhodný pro suché vlasy, dodává měkkost vlasům, pružnost a mladiství vzhled.…

Registrovaný uživatel26. srpna 2023

produkt jsem zakoupila na doporučení o profesionálník kadeřenice, mám vlnité vlasy, zatížené melírem, pokud necháte kondicioner působit cca 2 min budte mít neskutečně hebké vlasy a příjemné na dotek

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Už jsem v minulosti používala a byla jsem s ním spokojená, pak jsem nemohla toto balení dlouhodobě sehnat, vlasy jsou lesklé, jdou krásně rozčesat a s kombinací šamponu Alterna Caviar i o dost méně padají, mám dlouhé vlasy, tak jsem vždy po umytí měla plné sítko u odpadu vlasů

možná problém s dostupností tohoto 1l balení

Registrovaný uživatel17. července 2021

Perfektni produkt. Na me suche zesvetlovane vlasy a pritom u hlavy zdravy odrost. Nadherna vune jako bonus. Neni co dodat!

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Krásně zhydratuje a zjemní vlasy bez zatížení

Registrovaný uživatel15. září 2019

Perfektní konficioner pro suché vlasy. Sama mám kudrnate a rozhodne doporučuji! Přírodní složení bez chemie