pohodlné
vhodné na koncerty
"Přednes" dobrý.
Nejpohodlnější špunty co jsem zatím měl. (A bylo jich mnoho, včetně speciálních na hudbu)

Alpine MotoSafe Tour jsou podle recenzí velmi účinné špunty do uší pro motocyklisty, které tlumí aerodynamický hluk a zároveň zachovávají důležité zvuky. Jsou pohodlné i při delších jízdách a praktické balení usnadňuje jejich používání. Někteří uživatelé však zmiňují, že občas hůře drží v uchu nebo se obtížněji vydávají.
pohodlné
vhodné na koncerty
"Přednes" dobrý.
Fantastická pomůcka na delší trasy. Už si nedokážu představit jízdu na dálnici bez nich.
Znatelně odstraňuje spíš vysoké frekvence
Aplikátor, kterým správně usadíte špunty
Kapsička na uložení
Výborne tlumí.
Pohodlné nošení.
Někdy se hůř vydávají.
Za mně super.
Koupeno již potřetí, vždycky je někde ztratím. Tlumí aerodynamický hluk a ostatní zvuky (výfuk, motor, provoz kolem) zachovají. Bez nich nemůžu na naháči jezdit. Pro delší jízdu vyšší rychlostí používám červené špunty, které tlumí víc. Pro pohodovou jízdu jsou vhodnější tyto černé špunty.
Opravdu vytesnuje jen hluk ktery ma.
Nekdy ne uplne dobre drzi v uchu.
Jsem spokojen s produktem
Pohodlné, v praktickém balení