Recenze Alphay Medical Elektronický trakční masážní přistroj bederní páteře JKAH-2Y/T

Elektronický trakční masážní přístroj Alphay Medical je určen k masáži dolní části zad. Je navržen tak, aby zmírňoval bolesti a napětí v oblasti bederní páteře, a to pomocí několika terapeutických funkcí. Dynamická trakce Tento přístroj využívá dynamickou trakci k rozpojení obratlů, čímž rozšiřuje meziobratlový prostor a ulevuje tlak na ploténky a nervové kořeny. Trakce dosahuje zakřivení až…

davidnikel10. srpna 2026

Asi tři roky mě bolí v křížích protože mám sedavou práci a nic mi nikdy nepomohlo. Chodil jsem všude možně na rehabky atd. Mám tento přístroj asi 14 dní, použil jsem ho 6x a už jsou bolesti o 50 procent mírnější. Takže všem jen doporučuji

Jana5. června 2026

velmi dobré , opravdu pomáhá, používaní je jednoduché:-) Kvalita materiálu a zpracování velmi dobré:-)

mohu jen doporučit!

kabat.tom10. ledna 2026

Po třech dnech úleva mohu doporučit

lukraus7. ledna 2026

Pravidelně chodím do posilovny a někdy se stane, že to přeženu a bolí mě záda. V tomto mě tento přístroj pomůže, krásně záda prohřeje a uvolní. Tento přístroj můžu doporučit pro všechny koho bolí záda a taky pro sportovce jako prevence a uvolnění svalů.

Kvalitní masážní přístroj na záda, který opravdu pomáhá.