Přípravek na opalování Recenze Alphanova Opalovací mléko ve spreji pro miminka SPF 50 125 ml

Recenze Alphanova Opalovací mléko ve spreji pro miminka SPF 50 125 ml

Opalovací mléko pro miminka SPF 50 je zcela přírodní a poskytuje skvělou ochranu jemné dětské pokožce. Díky jojobovému oleji a výtažku z Aloe vera bude pokožka hydratována. Tamanu olej se zase postará o regeneraci pokožky. Mléko je bez parfemace, voděodolné a neznečišťuje mořské prostředí.

Registrovaný uživatel3. července 2021

Rozhodně BIO složení. Chtěla jsem výhradně něco, v čem nebudou žádné škodlivé látky. Optimální je také množství - o maličko více než u jiných produktů.

S produktem jsem naprosto spokojena, funguje tak, jak má, nejvíce oceňuji bio kvalitu, ta je pro mě prostě na prvním místě. Mléko nechává bílý film na kůži, ale to mi naprosto nevadí. Aspoň dobře poznám, kdy je třeba znovu aplikovat :) Celkem dobře se roztírá. Pokud se dostane omylem do očí, vůbec nepálí.

Registrovaný uživatel16. června 2021

I při vysoké ochraně SPF se dobře roztírá

Registrovaný uživatel31. srpna 2020

Dobre sa rozotiera

Registrovaný uživatel17. dubna 2020

Lehce se rozetira,staci troska,napr. jedno striknuti na cely oblicej ditete

Je potreba dat pozor na obleceni a na rukou trochu lepi

Zatim vsak nejlepsi,co jsme zkouseli

Registrovaný uživatel20. července 2019

špatná roztíratelnost