Doporučuji! Krásně zklidní vlasovou pokožku a vlasy jsou po ní jemné.

Doporučuji! Krásně zklidní vlasovou pokožku a vlasy jsou po ní jemné.
Účel produkt splnil, spokojenost.
Vlasy jsou po něm opravdu pěkné a celkem dobře se i rozčesávají.
Octový zápach se z vlasů nedostal ani po třech dnech. A to jsem to opláchla. Kvůli tomu dávám hvězdu dolů.
Výrobce neuvádí, jaké množství oplachu je potřeba na různé délky vlasů. Mohli by dát alespoň příklad, třeba "200ml zředěného roztoku na středně dlouhé vlasy", nebo tak něco.
Jako oplach super, ale jen pro lidi, kterým nevadí, že ze svých vlasů pak až do dalšího mytí cítí jablečný ocet. Určitě bych to nepoužila bez oplachování, jak uvádí výrobce, protože si nedovedu představit, jak by ty vlasy byly cítit.
dobře působí na pokožku hlavy, proti lupům, proti svědivosti.
Vlasy jsou po ní lesklé a příjemné na omak. Pomáhá dobře definovat vlny a kudrny.
cena (velmi podobnou službu prokáže samotný jablečný ocet, kde je cena o řád nižší)
Pokud mi nevadí cena produktu, tak je svými vlastnostmi výborný a vnímám použití tohoto oplachu pro celkový vzhled vlasů a kondici vlasů a pokožky jako důležitější, než třeba kondicioner.
Ted uz je vynikajici,
Trvalo to cca mesic nez elixir na me zabral
Muj manzel jej zacal pouzivat tez a je pry spokojen