Pleťový olej Recenze Almara Soap Bloom pleťový olej 30 ml

Recenze Almara Soap Bloom pleťový olej 30 ml

Pleťový olej Almara Soap Bloom je pečlivě namíchaný pouze z čistých a účinných přísad je vhodný pro denní i noční použití místo klasického krému. Všechny složky jsou pečlivé sestavené přímo pro zralou pleť, která potřebuje speciální péči a nemá problémy s ucpáváním pórů. Obsahuje totiž oleje, které jsou hutnější, silně vyživující a vhodné právě pro tento typ zralejší a bezproblémové pokožky.…

Registrovaný uživatel10. března 2023

Mám ráda pleťové oleje a chtěla jsem vyzkoušet tento olej. Jsem s produktem velmi spokojená.Pro suchou pleť je to ideální péče. K tomuto oleji používám ještě Almara Soap čístící odličovací pleťový olej a lipovou květovou vodu. Ideální kombinace.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Výborný výrobek, skvělá konzistence, krásně se vstřebává, určitě si budu objednávat nadále. Používám každý den.

Doporučuji i pro zralou pleť.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Zkusila jsem tento produkt zatím 2x, krásně voní, dobře se vstřebává, zanechává pokožku hydratovanou a hladkou.

Registrovaný uživatel11. října 2022

Skvělý olej, dávám na noc a obličej si i namasíruji. Ráno je můj obličej krásně "šťavnatý".