Spokojenost používám už dlouho,jednoduché ovládání pro seniory.

Spokojenost používám už dlouho,jednoduché ovládání pro seniory.
Levný, maličký, za tu cenu jsme spokojeni.
Přehřívá se, ovladač se láme (už druhý zlomený)
Chybí celý prehled všech programů, musí se přepnout abychom zjistili co kde dávají
Horsi pripojeni na Youtube. Pomaleji nabiha.
Vzhled EPG
Rozložení ovladače obdobně jako u TV
Seřazení programu
Při projíždějí epg rovnou přepíná programy
V zapnutem stavu se nezobrazují hodiny na stb, jen číslo programu, které je vám k ničemu
Nesmyslně krátký napájecí kabel
Nelze nic spustit na YouTube
Reakční doba epg od stisknutí ovladače, někdy se stane že 3x zapnete a vypnete epg
Poměr cena /výkon asi ok (ve srovnání s jinými stb v této ceně)
Malé rozměry, kvalitní výstup
trochu těžkopádné ovládání SW pro záznam programu
ten náš vůbec nefungoval
Přepínání programu je okamžité.
Síla signálu je bez problémů.
STB funguje bez zasekávání
Připojil jsem i 2,5" HDD 300GB
Youtube je pouze atrapa a stejně jako u jiných tunerů nefunguje. K internetu jsem se snadno připojil - ping funguje, ale je mi to platné jako mrtvému zimník, když jediná internetová aplikace je nefunkční Youtube.
Přetáčení delších filmů je zdlouhavé, ale na hudební klipy z flešky je rychlost přetáčení naprosto dostačující.
Kdo chce přehrávat filmy nebo online klipy z Youtube, ten bude zklamán, ale jinak je to výborný STB.
rychli,nezahriva se,prace snim je velice snadna
nema cervene tlacitko
- Ladění a seřazení stanic bez problémů, dobře řešené EPG.
- Přehraje bez problémů záznamy z jiných STB (.ts, .mts atd.), což rozhodně není obvyklé a je to velké plus.
- Nahraný záznam pojmenuje názvem kanálu (zcela zbytečná informace) a názvem pořadu z EPG. Většina STB tam dá jen název kanálu. Tím výčet kladů končí.
- Zapnutí trvá 14 sekund.
- Nepamatuje si nastavení formátu obrazu. Po každém zapnutí je nutné jít do menu a formát změnit, pokud si chcete pustit něco z USB. Neuvěřitelné.
- Při každém vstupu do menu se musí zadat 4místný kód - nejde to vypnout. Proboha proč??? V souvislosti s předchozím bodem je to fakt žůžo.
- Nastavená nahrávání se automaticky neřadí chronologicky po sobě, ale tak, jak jsou tam zadaná - nepřehledné.
- Nepoužitelné titulky, které nejsou natvrdo vložené do obrazu. (S titulky má problém u filmů z USB.)
- U .avi a mpeg-4 umí přetáčet dopředu jen 4x rychlostí a nepamatuje si, kde jste skončili (u ostatních formátů si to pamatuje a přetáčí standardně 32x rychlostí). Pokud máte rozkoukaný 3hodinový film a skončili jste na 2 hodinách, bude trvat půl hodiny přetočit to. Předtím ale stejně dobrovolně skočíte z okna.
- Neprogramovatelný ovladač (TV musíte ovládat jiným ovladačem). Také je velmi tenký, ohýbá se.
- V seznamu nahraných pořadů nebo filmů nejde mazat. Pokud chcete něco smazat, musíte do jiného seznamu přes 12 stisknutí různých tlačítek. Jako fakt??
- Po každé změně hlasitosti zobrazí uprostřed obrazovky na několik sekund velké neprůhledné informační okno (s informacemi jako velikost souboru, rozlišení, název atd.). Velmi otravné. Opět další nepochopitelný nesmysl.
- Při přetáčení vpřed nejde skákat po úsecích ani na konkrétní místo v záznamu.
- Důležitá věc: Když je vypnutý, je stále zapnuté napájení USB, takže připojený externí disk napájený z USB zůstane stále (nepřetržitě) zapnutý, dokud ho nevytáhnete z USB. Takže buď neustále vytahovat anebo dát flešku. Co se s ní ale časem stane, když bude pořád pod proudem, to nevím.
Pokud chcete jen sledovat televizní vysílání, budete spokojeni, můžu doporučit, tady žádné výrazné nedostatky nejsou. Pokud chcete TV vysílání nahrávat na USB a sledovat přes USB tyto záznamy nebo filmy, je to hodně špatné. Je to výrobek české Tesly (viz foto zadního panelu). Proč dávají na trh hromadu takovýchto nedodělků, proč neudělají jeden pořádně vychytaný model, s kterým by ostatní roznesli na kopytech? Já té politice výrobců fakt nerozumím.
Dobrá kvalita
Dobrá cena
Doporučuji všem zákazníkům
Citlivý přijímač, kvalitní obraz, snadné nastavení a funkční YouTube.
Dobrá koupě
Snadné, intuitivní zprovoznění. Jednoduché vlastní řazení programů. Rychlá odezva. Funguje bez problémů. Zatím moc nepoužívám, mám satelit, tohle je určitá záloha.
Zatím ne - provoz pouze občasný.
Umí všechno, co jsem od set top boxu očekával, příznivá cena. Je malý.
Nepamatuje si po vypnutí předchozí volbu ("last").
S promítáním fotek je trochu pomalý, neumí všechny obvyklé formáty, ale to mi nevadí, mám ho na TV.
Poněkud krátký kabel od napájecího zdroje.
Levný, ale dostatečně kvalitní výrobek. Doporučuji.
Srozumitelný návod
Velice citlivé dálkové ovládání, malá tlačítka, hřeje se
Bezproblémové naladění stanic. Hodí se i připojení na YouTube kabelem i přes WiFi. Dobrý obraz celkem přehledné menu v češtině.
První vrácen tři závady. Displej, tlačítka na panelu nefunkční a nešel vypnout. Druhý zatím funguje. Co mi dost vadí při programování nahrávání nelze přidat čas do rezervy. Takže může chybět konec nahraného pořadu. Lze to upravit v jiném menu, ale je to zdlouhavé a poměrně složité. Také bych uvítal možnost vypnutí displeje po vypnutí do pohotovostního režimu.
Za tu cenu momentálně asi jeden z nejlepších na trhu. Bohužel výběr na trhu není moc pestrý.
Rychlost naladění. Dobrá obsluha.
Změna pořadí kanálů.
Dobrá volba..