Recenze Allnature Bílý ocet 10% pomeranč

Bílý kvasný ocet s 10 % kyseliny octové s vůní pomeranče neobsahuje cukr, takže má průhlednou barvu a na čištěných površích nezanechává žádné stopy. Je velmi účinným čistícím a dezinfekčním prostředkem s širokými možnostmi použití. Využijete jej k odstranění plísní a bakterií, zápachu z pračky či lednice, odstranění vodního kamene v koupelně a kuchyni, změkčení vody a hubení plevele. V…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Allnature Bílý ocet 10% pomeranč je účinný čisticí prostředek, který dobře dezinfikuje a čistí různé povrchy. Většina uživatelů oceňuje jeho přírodní složení a příjemnou vůni, i když někteří zmiňují problémy s vysrážením barviva. Pro optimální použití je vhodné předem protřepat obsah.

• Dobře čistí a dezinfikuje
  • Účinný na spáry, vanu, umyvadlo a okna
  • Vhodný pro přírodní úklid
  • Krásně voní (pomerančová vůně)
  • U některých balení chybí pomerančová vůně
  • Barvivo se vysráží a ucpává trysku rozprašovače
  • Nutné protřepat před použitím
  • Absolutně žádný výsledek (ojedinělá zkušenost)

petra.noskova794. března 2026

Absolutně žádný výsledek.

renatazelenakova20. října 2025

na úklidy zdravěji

posta.luanda16. ledna 2025

Přírodní voňavá dezinfekce.

Vůně spíše umělá, pomerančové barvivo vysrážené (plave) na povrchu, před použitím je nutné obsah nádoby vždy protřepat. Nelze použít do rozprašovače, barvivo ucpává trysku.

Varianta 5 l
Registrovaný uživatel12. října 2023

Na čištění kamence je super, a voní krásně.

Registrovaný uživatel29. června 2023

perfektně čistí a dezinfikuje. Je dobrý na okna

Registrovaný uživatel4. června 2023

Nevidím rozdíl v efektu mezi ním a běžným octem

Vůni pomeranče někde ztratil..

Do domácnosti se hodí

Registrovaný uživatel2. května 2023

Kolegyně v práci použila na úklid v kuchyňce bílý ocet s vodou a voňavou esenci, na zašpiněné parapety navíc sodu. Viděla jsem jak to funguje. Napoprvé jsem si nechtěla kupovat celý kanystr s 5 l bílého octa. Koupila jsem si v DM prázdný obal, nalila část bílého octa a teplou vodu. Očistila jsem spáry v koupelně, vanu, umyvadlo. Krásně se vše lesklo. Zkusila jsem nastříkat ocet do trouby i na sklo s troškou sody, zdá se to být účinné. Doporučuji.