Prakticky se neliší glc oproti kontrole z lab. v nemocnici ze žíly, což o dalších mnou 2 testovaných glukometrech nemohu říci
Spokojenost více než 7 let.

Spokojenost více než 7 let.
byť dražší, tak přesné - opak. potvrzeno paralelně s náběrem z laboratoře Kladno, letitá spokojenost,snadná manipulace
Hodnocení mi moc nepůjde. Proužky používám se svým glukometrem. Při porovnávání výsledků s výsledky z laboratože mi glukometr ukazuje vždycky výrazně víc. Nikde jsem nenašel možnost kontroly kalibrace glukometru a jeho nastavení. Když jsem koupil jiný glukometr (jiná značka) a začal měřit oběma současně, tak ten druhý ukazoval ještě mnohem vyšší hodnoty, takže takové měření mi moc klidu nedává.
Potřebuji hlídat cukr, měřím každý den.
Jako nedostatek glukometru (proužky jsou jen součástí) bych považoval, že se mi nepodařilo najít firmu, která by zkontrolovala a provedla kalibraci. Když porovnávám výsledky měření tohoto glukometru s výsledky z laboratoře, tak tyto jsou většinou o 0,5 vyšší (například naměřím 6,2 mmol / l, výsledek z laboratoře je 5,7 mmol / l)
Normálně používám, považuji to za užitečné hlavně abych si udržoval představu, co si mohu dovolit a na co dávat pozor - týká se to stravy i ostatní životosprávy.
Souhlasí pro použití v originálním přístroji.