Vzhled, cena. Kovové pouzdro i pásek.
Malá kapacita baterie.
Jako hodinky do práce jsou dobré.

ALIGATOR Watch Life nabízejí elegantní design a užitečné funkce sledování zdravotního stavu za příznivou cenu. Recenze však upozorňují na problémy s výdrží baterie, čitelností displeje a odpojováním od telefonu. Hodinky tak lépe vyhovují méně náročným uživatelům, kteří ocení vzhled a základní funkce.
Vzhled, cena. Kovové pouzdro i pásek.
Malá kapacita baterie.
Jako hodinky do práce jsou dobré.
Malá výdrž baterie, krátká doba . Nepřehledný stav baterie při nabití. Používal jsem jsem tyto hodinky jen tři týdny. Neustále odpojování od telefonu. Málo čitelný displej na slunci.
Výborný poměr cena a výkon.
Za málo peněz, více užitečných funkcí a i desing paráda
Dámské hodimky, luxusního vzhledu s funkcí menstruačního kalendáře za super cenu
Velmi pěkné, elegantní design. Jednoduché ovládání
hodinky mají velikost a vzhled, který splňuje mé představy
pozitivní je, že součástí balení jsou tři vyměnitelné řemínky, jejichž výměnu zvládne každý snadno
vyhovuje mi to proto, že většina zlatých kovových řemínků se rychle opotřebí a musím shánět nové náhradní řemínky
tři vyměnitelné varianty umožní prodloužit životnost zlatého řemínku pro zvláštní příležitosti
hodinky splňují mé potřeby z hlediska sledování zdravotního stavu - především krevní tlak, spánek a kroky, také měření tělesné teploty je super
hodinky zatím fungují skvěle - všechna oznámení příchozích hovorů a zpráv
u některých hodinek (jiných značek) nefungovalo oznámení zpráv a hovorů vždy spolehlivě
zatím jsem zcela spokojená !!!
vybrala jsem dobře !!!
nekvalitní displej
vůbec nevypadá v reálu jako na fotkách