Dlouhá výdrž baterie, splňuje moje požadavky

Skvělá cena.
Doporučuji všem ženám...
Skvělý originální doplněk.
Spokojenost kva
Přítelkyně velmi spokojená vánoční dárek.
kvalitní a spolehlivý výrobek
Absolutně nelze připojit k aplikaci v mobilu a bez mi na nich nefunguje ani čas.
Vypadají moc pěkně. Dobře se nosí.
Při použití doporučované aplikace docela dost ciferníků s možností nahrát si z telefonu vlastní obrázek, nebo fotku a použít ji jako ciferník.
Takže,vza mě spokojenost.
Snadné ovládání
Malý dosah signálu od telefonu,bez měření teploty.
Jinak spokojenost.
Za tu cenu....pro běžné, nenáročné užívání...
Hezký design
Po určité době špatně měří tlak, tep, upozornění na pitný režim po 60 minutách se stále mění, hodinky se zpožďují, již jsem je dala po roce na reklamaci, která byla zamítnuta, minimálně po měsíci je musím dávat do továrního nastavení a další měsíc znovu a znovu.
Kromě designu nejsem vůbec spokojená, opět je budu dávat na reklamaci.
Po 14 dnech Ko
Nízká cena, slušná výdrž baterie.
Nedostatečná aplikace, hodinky bylo nutné reklamovat.
super dárek
Jsou hezké na ruce.
Nastavení vlastní fotky je fajn.
Baterie zatím v pohodě vydrží.
Příliš malý text, když máte trochu horší zrak nemáte šanci přečíst.
Pro pohybu po bytě se odpojuje od mobilu a pak se dlouze připojuje zpět.Takže vam upozornění nechodí.
Budík musíte nastavit jen v aplikaci.
Hodně jsem je chtěla, protože vypadají lépe než fitness náramek. Fitness náramek honor band 5 byl pro mne asi vyhovující, co se funkci týká. Aligátor jen lépe vypadá na ruce.
Hodinky mají spoustu funkcí a jsou pěkné.Jsem s nimi velmi spokojená.
skvělá výdrž baterie
Vymena ciferniku, dostupne funkce
Ocenila bych ukazatel baterie v % a ne ikonu na ktere nepoznate kolik procet zbyva do uplneho vybiti.
Fotografie spise klame. Naramek rozhodne neni tak stribrny jak cifernik, ale vic do tmava. Take bych uvitala k dokoupeni vetsi mnozstvi barev vymenitelny naramku, napr. beznou bilou.
ještě je brzo na hodnocení hodinky si vybrala manželka ma je první den na ruce
Hodinky i aplikace v češtině
Měření tlaku, mužnost vlastních tapet
Nespolehlivý krokoměr, chybí běžky
Dlouhá výdrž baterie, velký displej