Pro seniory OK
Příznivé hodnocení.

Pro seniory OK
Příznivé hodnocení.
přední displej s notifikační diodou
vnitřní ovládání by mohlo být jednoduší
zápor není taková chyba pro seniory jde spíše o zvyk
Je malý, má pěkný tvar, cením vnější obrazovku, dlouhá výdrž baterie, dobrá rychlost a plynulost systému. SOS a předvolba kontaktů je velká výhoda.
Kvalita fotoaparátu podprůměrná, ale zřejmě mám zřejmě smůlu, že jsem narazil na tento konkrétní výrobek. Pro mé potřeby ale stačí.
Ideální pro důchodce, kterému se začínají třást ruce, který už nikam necestuje a platí hotovými penězi. Je pro něj vhodným dárkem.
je škovnej malej a jednoduchej
zatím spokojen uvidime časem
celkem spokojen
Jednoduchý přístroj pro seniory, který splňuje vše co se od takového přístroje očekává.
Zatím nevím o žádných.
Co jsem očekával to splňuje.
jednoduché ovládání, vše funguje jak má
nejlepší mobil pro seniory
Je skladný ,dobře se vejde do kapsy.
je to tradiční mobil, který již maželka používala a je na něj zvyklá.
Doporučuji seniorům, jednoduché zapnutí, vypnutí sklapnutí krytu, které zároveň chrání display. Jednoduché ovládání.
nedá se z něho dovolat ani přijmout hovory
Lehké ovládání, pěkný vzhled.
Vadná baterie.
velikost
Velke cislice,sikovny do ruky,jsem velice spokojena.
pro seniory je kladem tlačítkový telefon
Jednoduchý pro seniory ... slušná výdrž baterie
Pro starší dobrý
Škoda že chybí wotsap
Pro moji potřebu vynikající - hlavně to véčko!! Chytrý telefon bych nechtěla - pro mne to není!!!
Uživatelsky přívětivý mobil vhodný pro seniory.
Žádné jsem nezjistil.
Jsem s mobilem spokojen.
Jednoduché ovládání. Čas na displeji viditelný i bez brýlí. SOS alarm. Díky pogumovanému povrchu, mobil neklouže v ruce.
Doporučuji pro starší lidi, kteří už nechtějí nebo nepotřebují chytré telefony.
Jednoduché
Naprosto vyhovující, pro člověka, který, potřebuje především telefonovat,klávesnice jsou dostatečně veliké a je na ne dobře vidět.