Mobilní telefon Recenze ALIGATOR S5540 Senior

Recenze ALIGATOR S5540 Senior

S5540 Senior je vybaven speciálním prostředím, které zásadně zjednodušuje používání dotykového telefonu. Ovládání teď zvládnou i naprostí začátečníci. Díky tomu zvládne každý snadno používat všechny běžné funkce tohoto smartphonu. Nadstavba Big Launcher, která je součástí systému, umožňuje snadno používat smartphone seniorům, dětem, lidem se zrakovým postižením nebo omezením motoriky i…

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Je vhodný pre seniorov

Koho to len napadlo tam dať takú slabú batériu, by som mu plat nedal, telefón bez používania vydrží ledva deň a už ho treba nabíjať

Neodporúčam

Varianta 2/32 GB černý
Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Vybral jsem si ho z neznalosti,píšete že je pro důchodce! Je složitý, než se dostanu k telefonování musím 8krát ťukat než zazní vyzváněcí tón. Když přijímám hovor, displej je tmavý a nevím kdo volá. Jsem z tohoto mobilu velmi zklamán!

Velmi rád, bych i s nějakou ztrátou, kdyby to šlo jej vrátil, jestli mě na toto odpovíte! Telefon byl zakoupen 6.4.2022!

Registrovaný uživatel12. září 2022

Velký display a písmo.

Zbytečně tam je internet pro seniory

Varianta 2/32 GB černý
Registrovaný uživatel22. srpna 2022

velké písmo

Telefon se stále vybíjí, např. večer 100% nabitý a ráno nezvoní budík, protože se telefon vypnul. Baterie se přes den vybíjí, i když telefon nepoužívám a nemám zapnuté žádné aplikace. Dala jsem ho k reklamaci, prý vyměnili baterii, ale nepomohlo to. Pro staršího člověka ( a těm je telefon určen) je to šílené. Stále nedostupný a stále z nabíječkou. Budu znovu reklamovat, ale chci své peníze zpět.

Registrovaný uživatel30. července 2022

Pro seniora jednoducha obsluha

Špatná baterie minimum používani,tří dny vydrž.

Registrovaný uživatel10. května 2022

Doporučuji zde nakoupit

Registrovaný uživatel7. května 2022

Jednoduché uživatelské rozhraní pro seniory

Varianta 2/32 GB zlatý
Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Dobrý mobil, dobrá cena

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

lehké ovládání pro starší lidi

slabá baterie

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Malá kapacita baterie.Pro starého člověka zcela nevhodný telefon,stále něco potvrzovat,ale úplně nejhorší je malá,špatná slyšitelnost i když je na maximu.

Velmi mě mrzí koupě tohoto nepovedeného mobilu.

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Telefon jsem koupila jako dárek pro moji maminku. Vše jsem bez problemu nastavila, tak aby mohla mobil používat. Pro seniory je to povedený telefon.

O žádných zatím nevíme

Varianta 32 GB zlatý
Registrovaný uživatel18. září 2021

Velmi dobře ovladatelný a přehledný

Doporučuji pro snadné ovládání

Registrovaný uživatel5. června 2021

Jednoduché ovládání pro seniory.

Na to že je pro seniory není možné jej moc zesílit.

Žádné velké očekávání nebylo, pro seniory není výběr široky. Ale mobil zdá se funguje normálně.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Cena, jednoduché ovládání

Horší kvalita fotek, ale mamince to nevadí

Registrovaný uživatel6. května 2021

Dobrý design

Velmi špatná výdrž baterie,i když se na telefonu téměř nepracuje, nelze dokoupit Filipové pouzdro, obsažená seniorská aplikace je nepochopitelně složitá vše se několikrát potvrzuje.

Velké zklamání,matka se v něm ztrácí vice než v běžném dotykovém telefonu. Podle mě nevhodný pro nikoho, hodně peněz za málo muziky

Registrovaný uživatel5. května 2021

nemohu posoudit, krátká doba používání

malá výdrž baterie

průměrn telefon