Dodavatelská firma mobilprovas.cz dodala Mobil ALIGATOR RX600, černý po zaplacení do dvou dnů. Řadí se mezi tři e-shopy, které podobnou rychlost dodávky na moji adresu dokázaly.
Největším nedostatkem je odbytý,nepoužitelný návod dodávaný s mobilem na 12 stránkách notýskového vydání. Odkazy na webové stránky, které jsou podobně mizerné, jsou neúctou k zákazníkovi.
Obsluha mobilu je složitá. Předtím jsem měl tlačítkový Aligator, který nevynikal jednoduchostí, ale byl lepší než Mobil ALIGATOR RX600, černý. Pro snadnější obsluhu jsem zatím doplnil ikony o vypínač (tlačítko na boku je těžké, obtížné), tlačítko svítilny,které je v horní lince k nenalezení. Ikony nainstalované výrobcem nejdou smazat ani je dostat do jedné schránky, jako ikony Googlu, (YouTube, radio FM,) fotoaparát má jednak dlouhou prodlevu snímku i začít fotografovat.
Mobil ALIGATOR RX600, černý, je robustní, těžký telefon, snad víc odolá pádu, než předchozí tlačítkový. Zejména pro neomluvitelné nedostatky v návodu bych ho nikomu nedoporučil, spíš od koupě zrazoval.