Mobilní telefon Recenze Aligator A880 Dual SIM

Recenze Aligator A880 Dual SIM

Jednoduchý mobilní telefon Aligator A880 s velkým, perfektně čitelným displejem je primárně určen pro seniory. Těm přijdou vhod velká písmena a číslice na tlačítkách a hlasitý reproduktor. Podívejte se na Aligator A880 v klasickém provedení, jemuž dominuje velký čitelný displej a ovládací tlačítka. Mobil je díky skromnější výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný i pro běžné a nenáročné…

4 recenze

Registrovaný uživatel19. července 2022

Dobrý pomocník na hovory, SMS, jako budík a kalkulačka. Poměrně dobře snáší neopatrné zacházení vč. pádů. Nemá žádné nežádoucí "vychytávky" a inovace pokud jde o řazení SMS a j.

Červený potah je provedený na originální černý povrch. Viděl jsem jich mezi známými několik a všechny mají "prašivinu" - červený povlak se na různých místech docela ve velkých plochách loupe! Kdyby byl tehdy na Mobil pohotovost v nabídce v černém provedení, nikdy bych si červený nekoupil. Ještě štěstí, že manželce jsem dal černý, který jsme téměř současně dostali od dcery. Baterie má dost malou výdrž.

Jako zařízení celkem v pořádku, provádět barevné varianty potahováním originálu barevným povlakem je zhovadilost.

Registrovaný uživatel11. dubna 2020

Mnohé. Má jich nemálo.

Vzhledem k dožívající baterii mobilu, který v současné době používám se stalo nutností pořízení nového přístroje. Tím tehdy byl CAT B35, jako v té době nejdokonalejší tlačítkový mobil. Ten tehdy neprošel pro: chci se s vámi podělit o dosavadní zkušenosti, prvních 48 hodin s čerstvě zakoupeným přístrojem. Především mne překvapilo, když jsem v přístroji nalezl přibližně DVĚSTĚČTYŘICETPĚT OBSAZENÝCH KONTAKTŮ !!! (Počítal jsem to jen jednou!) SMSky a záznamy o provedených hovorech jsem raději ani nepočítal. Pravda, stažené fotografie byly v telefonu jenom dvě. Dnes jsem si zkusil ráno do telefonu uložit první poznámku. Skončilo to tím, že jsem se z ní nemohl nijak dostat. Přístroj prostě nereagoval na žádné z tlačítek, a že jsem je za tu dobu nakonec vyzkoušel postupně všechny určitě daleko více než každé z nich dvakrát. Nakonec asi po 20 minutách se mi to podařilo, přístroj po mnoha pokusech zareagoval a vypnul se, pravděpodobně až na opravdu dlouhodobý snad dokonce několikaminutový stisk tlačítka *. U jiného přístroje bych vyndal baterii, u tohoto to ale není možné. Dnes mi volala manželka z pevné linky, a záznam o jeho uskutečnění se mi uložil s dvojhodinovým posunem, tedy uskutečněn 12:56, (čas na displeji telefonu souhlasil se skutečností,) ale záznam o něm se neznámo proč uložil s časem 10:56. Jsem si vědom toho, že jsem novým nezkušeným uživatelem tohoto přístroje, přesto začínám nabývat dojmu, že čeho je moc toho je příliš, a nezbude mi nic jiného, než nefunkční přístroj vrátit. Jako druhý přišel na řadu tento Aligator. Protože si CAT vyžádal přechod na nanoSIM, nastal problém při jejich vložení do přístroje. Po asi dvaceti minutách marných pokusů jsem se obrátil na servisního technika. Ten si po deseti minutách marných pokusů vyžádal návod k přístroji, a po dalších asi deseti minutách mi přístroj s vloženými Simkami vrátil. Rozhodně se nezabývám přehazováním Simek stále dokola, ale někdy na cestách dojde šťáva, a je nezbytné například v šeru hospody onu výměnu provést. Už se mi to stalo několikrát. Při představě co by mne s tímto přístrojem v takovém případě čekalo jsem rezignoval a přístroj vrátil. Kód Produkt Počet Cena/kus Stav Středisko TEALA041 ALIGATOR A880 GPS Senior červený + stolní nabíječka 1.000 1354.99 skladem Praha Na závěr podotýkám, že se od té doby raději potýkám s dosluhující baterií, ale odvahu k nákupu dalšího mobilu jsem od té doby dosud nenabyl.

Registrovaný uživatel15. října 2019

Mám telefon krátkou dobu.. Zatím bez problémů.

Varianta černý
Registrovaný uživatel29. července 2019

1. Dlouhá výdrž baterie 2. Velké alfanumerické znaky na displeji (hlavně údaj o čase - používám místo hodinek) 3. Duální 4. Poměrně slušný foťák 5. Dobrý reproduktor i mikrofon 6. Dobrá čitelnost displeje na slunci 7. Chronologické řazení došlých SMS (nesnáším jejich seskupování), možnost psaní SMS s diakritikou Mobil používám běžně, tj. denně. Je s ním radost pracovat. Oproti smartphonu, který jsem měl předtím má výhodu, že si sám nevypíná zvonění a podobné vychytávky a, když něco zmáčknu, je výsledek předvídatelný. Tudíž chytrý telefon nechci ani vidět!

1. Vyzvánění integrovanými melodiemi je i naplno příliš tiché - byl jsem nucen místo melodie nastavit zvonění 2. Citlivé klávesy - mobil v kapse při zamčené klávesnici stále tútá a jednou jsem se nechtěně dovolal na linku 112 3. Baterie sice vydrží hodně dlouho (výdrž však narůstá teprve během provozu), ale po dosažení tří čtverečků se na červenou dostane nečekaně rychle

Kvalitní mobil za přijatelnou cenu, na drobné nedostatky si lze zvyknout. Dokud se alespoň na veřejné WC dostanu bez příslušné apky, tak mé potřebě plně vyhovuje.