Nikdy více
Je to podvod tekutá guma nic nevydží. Roztažnost nula a přilnavost stejně. Telefon nikdo nezvedáa firma nekomunikuje. Na bazén je alfema naprosto na nic. Vyhozené peníze.

Nikdy více
Možná tak někde jinde než na bazén.
Nikdy více
V bazénu po měsíci začala smrdět voda.Zakaleno a nějaký hnus ve vodě.Filtrace nepomohla.Ten modrý hnus z Kanady jsem musel odstranit těžce.Nedoporučuji na bazén.Zklame vás to.Psal jsem jak tek.gumu odstranit a odpovědi se mi nedostalo.Nekolikrát jsem volal na číslo, které mají uvedené na web.a nikdo nezvedal.O firmě mám své mínění a už nikdy více.NEKUPOVAT NA BAZÉN!
Nejde vyloženě o nějakej gumoasfalt.
Přilnavá.
Snadná aplikace.
Jak zaschne, tak nepouští barvu.
Věřim tomu, že je zdravotně nezávadná.
Neni zas tak super. Umí popraskat. Akorát narozdíl od gumoasfaltu se nerozmočí a neodplaví pryč.
Roztažnost 0,0 nic.
Zapoměl jsem na střeše v horku židli, kterou jsem tam odložil a do dvou dnů se tekutá guma pod ní úplně rozplizla a zůstaly mi ve střeše díry po nohách tý židle.
Koupil jsem jí na základě několika recenzí a samochvály firmy. V prvních měsících od aplikace na IPU jsem z ní byl nadšenej. Jednolitý povrch. Její nátěr, vč.penetrace taky zabral jen pár hodin. Avšak jedna zima a několik slunečných dnů a je po dojmu. Rozhodně neplatí, že by byla pružná. Popraskala i tam, kde jsem použil perlinku a výstužnou pásku. Sice mi letos do chaty nezateklo, ale na jak dlouho? Myslím, že jsem problém se zatékáním odložil o dva roky max. A za 20tisíc je to celkem kontroverzní investice.
Jinak mam vyzkoušenou i tekutou dlažbu. Tu jsem dával na beton a ta zatim drží.
Osobně si nejsem jistej jak by dopadla aplikace tekuté gumy na plechovou střechu, ale na IPU rozhodně nedoporučuji. Jen musim uznat, že gumoasfalt to vážně neni. Ten jsem si na střechu dal jednou a jednou na eternit a Alfema je určitě kvalitnější.
Co mě teda namíchlo bylo to, že jsem napsal kritickou recenzi na FB stránky Alfemy a ta recenze se "ztratila".
snadná a rychlá aplikace
Tento produkt mám poprvé ,dobře se natírá,je přilnavá,kvalitu poznám nejdříve po první zimě,zda se projeví zatékání a min.3 letech její vychválené kvality?